Windows 8'den şaşırtan rakamlar!

CHIP Online
11-10-2012, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un Windows 8 hakkında açıkladığı bu rakamlar, daha önce duyduklarımıza hiç benzemiyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... rakamlar_36314.html

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

25 Ekim'de New York'daki büyük etkinlikte Windows 8 ve Surface tableti tanıtmaya hazırlanan Microsoft, resmi blog'unda etkinliğe katılamayacak olanlar için internetten yayın yapacağını da söyledi. Gönderide Windows 8 ile ilgili bazı şaşırtan istatistiklere de yer verildi.


Araştırma şirketi Net Applications, her ne kadar <span style="text-decoration: underline;">Windows 8'in önizleme sürümünün Windows 7'ye göre 4 kat daha az kullanıldığını söylese de</span>, Microsoft'a göre durum biraz farklı. Microsoft'un resmi blog'una göre: "Dünyanın en çok satan işletim sisteminin yeniden hayal edilen sürümü Windows 8, şimdiye kadar sunduğumuz en çok kullanılan ve test edilen ön-yayın ürünü oldu. Windows 8, aynı zaman aralığı içinde Windows 7'den daha fazla kere indirildi ve kullanıldı. Tüm ön-yayın sürümlerinden toplanan geri bildirimler, 1 milyar saattlik geri bildirime ulaştı."


Şirket, Windows 8'in ön-yayın sürümleriyle iligli rakamları paylaşmadı. Windows 8'in ilk ön-yayın sürümü olan Geliştirici Önizleme sürümü, Eylül 2011'de kullanıma sunulmuştu.

Tüm Konu: Windows 8'den şaşırtan rakamlar!

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

Kaynak: www.chip.com.tr