Windows 8'e 2013 için 5 öneri!

CHIP Online
04-01-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yavaş başlayan Windows 8 macerasının 2013'de hızlanması için neler yapılmalı?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... -5-oneri_37840.html

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 8, Ekim ayından bu yana herkesin kullanımına açıldı. İşletim sistemi hakkında yapılan yorumlar karışık, onu çok beğenenler de var, değişikliklere alışamayanlar da. Windows 8'in 2013'te gücünü koruyabilmesi için bizce Microsoft'un bu 5 önerimize kulak vermesi gerekecek:


Windows RT'nin ne olduğu netleşmeli


Windows RT'li Surface, Microsoft Office gibi büyük bir yazılımı çalıştırabilecek kadar güçlüler. Ancak Windows RT, Windows 8'in kısıtlanmış bir sürümü ve tablet almak isteyen müşterilere bunu anlatmanız zor. Dolayısıyla Microsoft'un herhangi bir hamle yapmaması halinde Windows RT, başarısızlığa dönüşebilir.


Uygulamalar üzerinde daha çok durulmalı


Google, Android mağazasını yıllar içinde geliştirmiş olabilir ancak Microsoft'un şu an bu kadar geniş bir zamanı yok. Yetişkin bir işletim sistemi olan Windows, bilgisayarların çoğunda yüklü ve Microsoft'un elini son derece çabuk tutması gerekiyor.


Windows 8'de normal uygulamaları çalıştırabileceğiniz bir masaüstü modu da var, ancak Microsoft'un Metro arayüzünün üzerinde durduğunu düşünürsek, şu an işlerinizi tamamen Metro'ya aktaracak kadar iyi uygulamalar bulmanız mümkün değil.


Tüm Konu: Windows 8'e 2013 için 5 öneri!

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

Kaynak: www.chip.com.tr