Windows 8'e geçmeden önce bunları cevaplayın

CHIP Online
23-10-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8'e geçeceksiniz ama nereden başlamalısınız? İşte temel Windows 8 rehberiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... vaplayin_36590.html

Resimlerle: Windows 8'de yeni renk seçenekleri

Windows 8'e geçmek istiyorsanız cevaplamanız gereken bazı sorular var. Tercihiniz Windows 8'li bir tabletten yana mı olmalı? Yoksa dokunmatik ekranlı bir Windows 8 laptop'u mu satın almalısınız? Aşağıdaki soruları cevapladıktan sonra fikriniz çok daha netleşecek.


Windows'da kalmak istiyor musunuz? Veya başka bir işletim sistemi işinizi daha iyi görebilir mi?


Geleneksel masaüstü uygulamaları için Windows'da kalmak isteyeceksinizdir. Sadece tablet stili bir deneyim için Windows RT işletim sistemini tercih edebilirsiniz. Ancak bir tablet için Android'i tercih etmeniz halinde çok daha uygun fiyatlı cihazlar bulmanız mümkün.


Yeni bir PC satın almalı mısınız?


Varolan PC'nizde Windows XP, Vista veya Windows 7'den Windows 8'e geçmenin fiyatı oldukça uygun olacak (40 dolar). 2 Haziran 2012'den sonra satın aldığınız PC'yi 15 dolara Windows 8'e yükseltebileceksiniz.


Ancak yükseltme yapabiliyor olmanız, bunu yapmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Geçtiğimiz senelerde eski bir Windows sürümünün üzerine yenisini yüklemenin çeşitli sorunlara yol açtığını görmüştük. Yine de Windows 8'de bu tür sorunların çok daha az yaşandığını söyleyelim.


Tüm Konu: Windows 8'e geçmeden önce bunları cevaplayın

Resimlerle: Windows 8'de yeni renk seçenekleri

Kaynak: www.chip.com.tr