Windows 8 Yükledim fakat eski usullerle etkinleştirilemiyor.. Biri bana ayrıntılı bir şekilde yardım edebilrimi ?
Windows 8 Enterprise etkinleştirmek için ne yapılm
bu durum bana göre değil şuana kadar hiç orjinal bir yazlım almadım .. almıycamda trajikomedi bir durum ama eminim herkes benim gibi düşünüyordur.. ilgin için saol.. para ödeme dışında başka bir çözüm arıyorum...Hiç sanmıyorum neden satın alabilecekken bir ürünü çalayım? En kötü ihtimalle windows kullanmam ama yine de çalmam.Burası işine yarayabilir: https://www.chip.com.tr/forum/ucr ... 88.html?ynt=1392118
bu durum bana göre değil şuana kadar hiç orjinal bir yazlım almadım .. almıycamda trajikomedi bir durum ama eminim herkes benim gibi düşünüyordur.. ilgin için saol.. para ödeme dışında başka bir çözüm arıyorum...korsan windowsu etkinleştirmek için coderler tarafından yazılan loader.remowe wat kms aktivasyon tarzı programcıkların içine Truva atı,trojan vs yerleştriyorlar. sen farkında olmadan bir botnet ağının parçası oluyorsun ve senin makineyi istediği gbi kullanıyorlar acı ama gerçek bu bence para biriktir orijinal lisans al.Son Düzenleme: tknsyen ~ 14 Ocak 2014 22:07
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
71 mesaj
ben pc müh microsoft sertifikam warrrrr