arkadaşlar yine ben :) windows 8 de fotoğrafları görüntülüyemiyorum düne kadar fotolar açılıyordu ama bugün açmaya çalıştığımda açılmıyor windows başlangıç ekranına atıyor şöyle bir hata veriyor
[resim][/resim]
fotoğraflar paint de açılıyor ama kapatıp masaüstüne kaydettikten sonra açılmıyor win8 de başlangıç menüsündeki fotoğraflar bölümünü açmayı deneyincede açılıyor gibi oluyor masaüstüne atıyor sol üstte açık uygulamalarda gözüküyor ama tıklayınca yine masaüstüne atıyor
arkadaşım açmak istediğin resmi sağ tıklayıp birlikte aç> varsayılan program seç diyerek fotoğrafları seçebilir veya metro arayüzünde değil de win7 deki gibi görmek istersen Windows fotoğraf görüntüleyicisini seçip deneyebilirsin.
yine olmazsa başlattan fotoğraflar 'ı sağ tıklayıp altta açılan menüden kaldır ı seçip kaldırabilir ve store'dan fotoğraflar uygulamasını tekrar yükleyebilirsin.
ayrıca son çare olarak win8 fabrika ayarlarına geri dönme özelliğini kullanabilirsin.
arkadaşım açmak istediğin resmi sağ tıklayıp birlikte aç> varsayılan program seç diyerek fotoğrafları seçebilir veya metro arayüzünde değil de win7 deki gibi görmek istersen Windows fotoğraf görüntüleyicisini seçip deneyebilirsin.yardımınız için teşekkürler fotoları windows fotoğraf görüntüleyicisi ile açabiliyorum ama win8 in fotoğraflar uygulamasıyla açılmıyor bu uygulamayı nasıl silebilirim ?yine olmazsa başlattan fotoğraflar 'ı sağ tıklayıp altta açılan menüden kaldır ı seçip kaldırabilir ve store'dan fotoğraflar uygulamasını tekrar yükleyebilirsin.
ayrıca son çare olarak win8 fabrika ayarlarına geri dönme özelliğini kullanabilirsin.
Eskiden olup şimdi olmuyorsa Sistem Geri Yüklemeyi dene. Windows 8'de sistem geri yükleme şöyle yapılıyor sanırım:
Windows 8 Sistem Geri Yükleme
Arkadaşa yardımcı olmak için link verdim. Başka siteden link vermek yasak değil diye biliyorum. Yasaksa uyarın lütfen.