WİNDOWS 8 İN EN KULLANIŞLI SÜRÜMÜ HANGİSİ SİZCE.BİR KAÇ FARKLI SÜRÜMÜ VAR HANGİSİ DAHA ÇOK TERCİH EDİLİYOR.BEN WİNDOWS 7 ULTİMATE 64 BİT KULLANIYORUM.WİNDOWS 8 YÜKLERSEM HANGİ SÜRÜMÜ ALAYIM KULLANANLARINIZ VARDIR...
Windows 8 Hangi Sürüm
Sen aldırma arkadaşım bazı insanlar hep şahine bine bine bmw görünce beğenmezler. win 8 gayet stabil, gayet uyumlu ve haddinden çok daha hızlı bir işletim sistemi. başlat menüsü olmamasına ben 10 aydır o kadar alıştım ki modern arayüz düzenleyince çok daha kullanışlı.
Sen aldırma arkadaşım bazı insanlar hep şahine bine bine bmw görünce beğenmezler. win 8 gayet stabil, gayet uyumlu ve haddinden çok daha hızlı bir işletim sistemi. başlat menüsü olmamasına ben 10 aydır o kadar alıştım ki modern arayüz düzenleyince çok daha kullanışlı.Aynen bende katılıyorum..Neredeyse başlat menüsünü unutmaya başladım..Windows tuşuna basıp işlerimi yapıyorum...ALT+F4 tuşuna basıp kapat yada yeniden başlat yapabiliyorum...Bütün ayarlar köşede zaten..Mouse yi köşeye sürükleyip sağ tıkladın mı karşına seçenekler çıkar...Windows 8 şimdiye kadarki gördüğüm en iyi işletim sistemi..Windows 7 kullanırken hep XP'yi dert ederdim ama artık ona gerek kalmadı Windows 8 Sayesinde...
Neyse bütün işlerini yapabilmen için Windows 8 için sadece Pro sürümü var...Diğer sürümleri bilmiyorum ama program oyun vb için Pro sürümünü rahatça kullanabilirsin...Son Düzenleme: LENO7 ~ 29 Nisan 2013 23:23
WİNDOWS 8 İN EN KULLANIŞLI SÜRÜMÜ HANGİSİ SİZCE.BİR KAÇ FARKLI SÜRÜMÜ VAR HANGİSİ DAHA ÇOK TERCİH EDİLİYOR.BEN WİNDOWS 7 ULTİMATE 64 BİT KULLANIYORUM.WİNDOWS 8 YÜKLERSEM HANGİ SÜRÜMÜ ALAYIM KULLANANLARINIZ VARDIR...Windows 8 x64 Pro yükle tamamdır. Ondan sonra StartIsBack yükle, Windows 7 gibi direk başlat menüsü olup, direk masaüstüne gelsin. O kadar. Dokunmatik ekran kullanıyorsan yapmana gerek de kalmayabilir. Bios güncellemesi de tavsiye ederim, anakartın destekliyorsa işletim sistemine göre indir.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 29 Nisan 2013 23:29