Windows 8 için 1ghz ilk nesil İntel Atom işlemci, 1gb ram directx 9 destekli ekran kartı yeterliymiş.
Hatta Windows 8 bilgisayarın belleğini Windows 7 SP1 den bile daha az kullanıyormuş.
Windows 8 için 1ghz işlemci 1gb ram yeterli
Ben hala xp kullanıyorum :D hmm bilmem güzelmiiş eğer öyleyse :DDD
bu windows 8 i xp nin ustune yukleyebılırmıyız ustalar???
bide bunu yukledıgımızde bızden sıfre falan ıstıyomu ?
TESEKKURLER..
bu sürüm deneme amaçlı bir nevi betadır microsoft bunu internetten dağıtıyor bu yüzden bir şey istemez
istesem kuramam zaten kota var gitcem bide 5 gb dosya indircem hadi oradan :D
İnanmam.
Win7 için de şöyle bir başlık vardı.
Win7 en çelimsiz bilgisayarları bile çalıştırıyor
bu windows 8 i xp nin ustune yukleyebılırmıyız ustalar???masaüstü bilgisayarda düzenini bozmaya değmez eğer elinde netbook varsa yükle dene..(Alıntı: Developer Preview sürümü sayesindeWindows 8 ‘in neye benzediğini görebileceksiniz..)bide bunu yukledıgımızde bızden sıfre falan ıstıyomu ?
TESEKKURLER..
pekı ben bu win8 i c diskime degılde d diskine kursam cunku xp yuklu su anda xp nın sılınmesını ıstemıyorum d ye yuklesem wın8 ı pc yı her actıgımda xp ve win8 secme secenegı cıkarmı daha once wın7 de ve vista da cıkıodu ?
ee win7 sistem gereksinimleride aynı ztn :D
beyler bana acilen yardım edin win8 kurulumunu acıyorum d diskine yuklemek ıstıyorum ama compatibility de sadece c yi goruyo ve yeterlı alan olmadıgı ıcın temızleyın dıyo xp kurulu c de o yuzden d ye yuklemek ısıtoyrum ama nasıl olacak ?
arkadaşlar ben mu konuyu yeni görüyorum ama 2011.5.2 pazartesi günü win 8 betayı indirdim kurdum bilgi vermek gerekirse windows bu sürümle baya gelişti pardus xp 7 vista bu işletim sistemleri ile sorunsuz çalışıyor bizzat denedim ve çok hafif bi işletim sistemi hatta dokunmatik ekran desteği var yani tabletler içinde düşünülmüş ve birazda olsa kapsamlı bi çalışma yapılmış ve size kötü bi haberim var bu sürümle artık piyasadaki xp kullanıcıları kalmayacak kendi satmış olduğu lisansı halen devam eden işletim sistemlerini bile kapatacak ve yeni windows gönderecek . peki bu naslı olacak derseniz sizler arkadaşlarınızla haberlerşmede kullandığınız proğramlar mıcrosoft a bilgi verecek ve tesbit edilen bilgisayarlar işletim sistemleri hataları yüklenecek biraz insan haklarına aykırı olan bu konu mıcrosoft un yeni ürün satması için mecburi.