Evet arkadaşlar.Windows 8'e yükseltmeyi düşünüyorum pc'mi. Peki windows 8'in bana getirisi ne olacak? Program desteği nasıl olacak? Beni bilgilendirebilir misiniz?
Windows 8'in artıları?
benim gibi başlat menüsünü çok kullanmayan biri için gayet güzel bir işletim sistemi, daha stabil çalışıyor, performansı falan gayet güzel. bazı oyun ve programlarda sorun çıkartıyor deniyor ama ben quake 2 ve halflife 1 çok akıçı bir şekilde oynadım eski programları falanda kullanıyorum.
32 bit sürümünde akla gelebilecek ne varsa çalışıyor 16 bit uygulama ve yazılımlarda dahil olmak üzere. uyumsuzluk var diyenler malum bilinen kişiler eski Windows uygulama ve yazılımlarını 64 bit ortamında çalıştırmaya çalışanlar.oyun uyumsuzluğunu sadece bir kaç tane onli oyunda yapıyor onun dışındada başka bir şey yok. ayrıca punkbuster hatası muhabbeti var oda tamamen punk buster ile alakalı kafası eserse çalışıyor kafası esmezse uyumsuz işletim sistemi uyarısı basıyor ekrana.
en iyi yanıtı kullanıp deneyip görmek kimis iyi diyiyor kimisi kötü yani karar vermek zor bu şekilde.