Windows 8'in gizli kalan 10 işlevi

CHIP Online
31-10-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8'de pek bahsedilmeyen bu 10 işlev, size onu daha da çok sevdirecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... 0-islevi_36707.html

Resimlerle: Windows 8'in arka plan desenleri

Yeni giriş ekranı, hızlı açılış, uygulama mağazası ve fazlası... Artık Windows 8'deki yenilikleri az çok biliyorsunuz. Peki ya sesi pek çıkmayan, ancak işinizi kolaylaştıracak diğer pratik yeniliklerden haberdar mısınız? İşte atlamış olabileceğiniz 10 gizli Windows 8 özelliği.


10. Otomatik bakım yapın: Windows 8, yazılım güncellemeleri, güvenlik taraması gibi bakım işlemlerini hergün çalıştıran yeni bir özelliğe sahip. Varsayılan olarak gece 3:00'de veya PC'niz boştayken çalıştırılan bu testlerin saatini Eylem Merkezi'nden değiştirebilirsiniz.


9. Arama çubuğundaki uygulamaları özelleştirin: Giriş ekranında arama yaptığınızda arama çubuğu altında bir uygulama listesi göreceksiniz. Bunların bir tanesine tıklayarak aynı terimi belirli bir uygulama içinde aratabilirsiniz. Peki bu listeyi değiştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Charms çubuğunu açın (Win+C), Ayarlar'a tıklayın ve PC Ayarlarını Değiştir'e tıklayın. Sol taraftan Arama'ya tıklayın ve bu menüde görmek istemediğiniz uygulamaları kapatın.


Tüm Konu: Windows 8'in gizli kalan 10 işlevi

Resimlerle: Windows 8'in arka plan desenleri

Kaynak: www.chip.com.tr