Windows 8 de iso desteği eldi ama ilk başta bağla dediğimde düzgün bir şekilde çalışıyordu ama sonradan nedense bağla dediğimde "dosyaya bağlanılamadı ne yazıkki bağlanma ile ilgili bir sorun oldu." diye hata veriyor acaba bunun nedeni nedir? çözüm olarak ne yapmam gerekir? önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Windows 8 ISO Dosyasını açmama
Bunun windows 8 ile alakası yok. Iso,nfo gibi formatları ya dvd,cd ile acacaksın yada Daemon Tools indireceksin kardesim.Ben daemon tools'u öneririm sanki cd takmıs gibi acıyor o formattaki dosyaları.Kolay gelsin,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
teşekkürler winrar ile açıyorum zaten açıyor sadece 2 tane iso dosyası kullanmıştım win8 kendisi açmamıştı demek ki türleri farklıymış teşekkürler.
windowsw 8 normalde iso dosyalarını sanal DVD olarak gösterir. Winrar ile açamayı dene eğer yine problem çıkarsa iso dosyanVay canına ! ;) Bunu bilmiyordum , en kısa zamanda windows 8 'e gecmeyi düsünüyordum bunu ogrendigim iyi oldu. Bir de konuma bakarmısın windows 7 vs windows 8(oyun performansı) diye ? Cevabını bekliyorum..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
2,229 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
2,229 mesaj
teşekkürler winrar ile açıyorum zaten açıyor sadece 2 tane iso dosyası kullanmıştım win8 kendisi açmamıştı demek ki türleri farklıymış teşekkürler.
Bende hep Winrar ile ISO dosyası açarım çok saçma her bir uzantı için ayrı gereksiz program yüklemek.
Winrar hem rar hem zip hem iso hem cab hem 7zip hem de bunun gibi önemli 9 uzantıyı açabiliyor.