Merhaba arkadaşlar. Windows 8'im normalde kapat dediğim zaman sıkıntısız kapanıyordu. Bi iki kez .NET BroadcastEventWindow.4.0.0.0.2985bee.0 hatası vermişti. Şimdi ise her defasında aynı hatayı veriyor ve kapanması için bi daha bu uygulamayı kapat seçeneğine tıklıyorum. Bu sorunun nedeni ne olabilir ? Buyrun resmi
Windows 8 Kapanma Sorunu...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 22
387 mesaj
Sanırım sizlerinde belirttiği gibi Amd'nin driverlarından kaynaklı. Devre dışı bıraktım yalnız devre dışı bırakmak sorun yaratmasın sonra ? Ya da oyunlarda falan sıkıntı çıkmaz değil mi?Oyun oynarken elinle aç driver'ı ya da başlangıçta otomatik açılsın sen pc'yi kapatmadan çnce görev yöneticisinden kapat sonra pc'yi kapat.
İşte ben de bunu istemiyorum. PC'me kapat komutunu verdiğimde kendini otomatik kapatmalı. PC başında çok zaman harcıyorum. Bazen pc işlemleri 1-2 gün sürüyor. Bu durumda pc'ye işlem bittiğinde otomatik kapanması komutunu veriyorum. Bu zımbırtı yüzünden kapanmıyor ve öyle bekliyor. En basiti akşam yatmadan önce disk birleştirme yapıyorum. Disk birleştirdikten sonra kapat komutunu verdiğinde sabah kalktığımda pc hala açık olmuş oluyor.Oyun oynarken elinle aç driver'ı ya da başlangıçta otomatik açılsın sen pc'yi kapatmadan çnce görev yöneticisinden kapat sonra pc'yi kapat.
Neyse diğer arkadaşların dediği şeyi yaptım. Şu an için sorun yok.