Windows vista ve 7 bazı araçlarla aktivasyon aşıla biliyordu windows 8 nasıl tutum sergileniyor
bilgisi olan var mı
Windows vista ve 7 bazı araçlarla aktivasyon aşıla biliyordu windows 8 nasıl tutum sergileniyor
bilgisi olan var mı
başedemeyecek buna bir çare bulamaz crack loader'leri yabanlarda bu işten anlıyor microsoft kadar
korsanın önünü üreticiler kesemez kullanıcılar kesebilir korsana yönelmeyip lisanslı alsın herkes korsan yok olacak kadar dibe yaklaşır sence bizim millet lisans alırmı bir dwd ye 200 tl verirmi ?
başedemeyecek buna bir çare bulamaz crack loader'leri yabanlarda bu işten anlıyor microsoft kadarAynen
korsanın önünü üreticiler kesemez kullanıcılar kesebilir korsana yönelmeyip lisanslı alsın herkes korsan yok olacak kadar dibe yaklaşır sence bizim millet lisans alırmı bir dwd ye 200 tl verirmi ?
bişey daha ekleyeyim benim gibileri verir 200 tl ama pişman oldum verdiğime nedeni ise format atsam mesela key'i girince telefonla ara diyor daha lisans almak yok bende millet gibi crack'lıcam
kaç defa microsoft türkiye'ye mail attımsa çare bulmadılar yada ilgilenmediler bilmiyorum windows 8 in lisansını alacaktım almayacağım cracklicem onu
200 tl ver uraş telefonla numara gir operatörün verdiği noları gir bune ya
microsoft'a son sözüm...
http://www.facebook-video-indir. ... h-alirsin-nahh.html
bişey daha ekleyeyim benim gibileri verir 200 tl ama pişman oldum verdiğime nedeni ise format atsam mesela key'i girince telefonla ara diyor daha lisans almak yok bende millet gibi crack'lıcamOyun dışında başka yazılımlara para vermem veremem :)) zaten zor alıom oyunları bide paramı ziyan ettirmiim
kaç defa microsoft türkiye'ye mail attımsa çare bulmadılar yada ilgilenmediler bilmiyorum windows 8 in lisansını alacaktım almayacağım cracklicem onu
200 tl ver uraş telefonla numara gir operatörün verdiği noları gir bune ya
microsoft'a son sözüm...
http://www.facebook-video-indir. ... h-alirsin-nahh.html
hacı açıkça söledim telefonda müşteri temsilcisine windows 8 hakkında bilgi veriyor bi defa aradım orjinalleştirmek için dedim bu dwd ye key'e bir çözüm bulmazsanız windows 8'in lisansını almayacağım kadın başladı korsan yazılım kullanmanın zararlarını cezalarını anlatmaya çokta tın ben dedim diyeceğimi mail bekliyorum bakalım yeni key veya eski keyi düzelteceklermi kadın sorunu çözeceğiz dedi
xp,vista,windows 7 bu üç işletim sistemine ücret ödedim windows 7 nin keyde bu sorun çıktı sadece
onlarda biliyor bu adam devamlı orjinal yazılım alıyor diye bence çözecekler bu sorunu
hacı açıkça söledim telefonda müşteri temsilcisine windows 8 hakkında bilgi veriyor bi defa aradım orjinalleştirmek için dedim bu dwd ye key'e bir çözüm bulmazsanız windows 8'in lisansını almayacağım kadın başladı korsan yazılım kullanmanın zararlarını cezalarını anlatmaya çokta tın ben dedim diyeceğimi mail bekliyorum bakalım yeni key veya eski keyi düzelteceklermi kadın sorunu çözeceğizİnşallah düzelir sorunun kardeş
İnşallah ingilizceye Leyla hoca girer ya(yanlış anlamayın)
Beyler benim duyumlarım uzun süreli korsan kullanımında sistem parçalarının devre dışı (pufff) kalacagı yönünde haberler okudum nekadar doğrudur bilmiyorum.
cloud tabanlı bir aktivasyon olayı var belki 8 de gelemeyebilir ama 8 sonrası çıkacak işletim sisteminde % 100 olacak.
türkiyede cloud' un yürümesi imkansız olduğu için düşündüren bir durum. tıpkı online oyunlardaki güvenlik kalkanı gibi her açılışta belli başlı sistem dosyalarına güncelleme atılarak korsanı engellemeyi düşünüyorlar ama ana database pc üzerine kurulduğu sürece cloud özelliğine sahip sistem dosyalarını körleyerek önüne geçmekte mümkün microsoftun.
Yakında baya korsan bilgisayarını yenilicek ama sistem özellikleri yüzünden deil mecburi iniş.Pufffffff.......
Ahhhh 6800xt em gitti yandı windows yedi.Daha şeffaf beta driverlar nvidia nın katkısı fan durması
ısı boom boooom boooommmm.... grigetche....
Windows 8 dede maus klavye usb yanma olayları olabilir diyorlarmış.Benimde 4 kez usb güç yitirdi
Klavye maus kafayı yedim.Windows 8 hedefinde p4 ler varmış eski sistemler öyle deniyor.Ben onlardan duydum yalanda olabilir.Sonuçta milletin ağzı torba deil ki büzesiniz."Sata" çıktı "ide" ciler yandı dedim.Usb "3.0" çıktı "2.0" cılar yandı diyorlarmış.Windows 8 çıkınca intelin avucu (para geliyorum demez yeni slogan) kaşınıyor diyorlarmış.
bizde xp ye devamDevam edemezsin 2014 de kadar canından beziriliceksin birileri tarafından, en son xp ye nalet okuyup windows 7 veya 8 ile yoluna devam edersin artık sp3 lü xpler bekleyin belki sp2 de etkilenir.Teknoloji gelişti artık hackerlar mekerlar o bu şu o sistemin fişini çektimi sen bırak oyun oynamayı hatalardan müzik dinleyemezsin.Bence windows 8 çıkınca xp nin fişi çekilir hatalar çoğalır sistemler değişir.
loaderlar çıktığı sürece sorun olmaz
Microsoft Korsanın crackin,loaderin önüne geçsin. Bende size sözüm olsun Balkondan atlarım :) Ama 1. kattan atlarım çok da zarar görürüm haberleri olsun :D
bende vista yada 7 ye devam ederim...
nasıl olsa orjinal lisanslı windows 7 ve vista dwd si var boşunamı aldık kullanmam windows 8
Şimdi microsoft işletim sistemizin sahibi değilmi peki korsan kullandıgınızda donanıma zarar verme ihtimali varmıdır yoksa yokmudur bunu merak ediyorum özellikle windows 8 de.
aslında engeller windows pc ilk nete bağlandığında kullanıcıya haber vermeden modem mac ve ethernet mac adreslerini ve hardware id yi microsoftun sitesinin veritabanına atacak mac adresi değiştiriyormuş gibi yapan programlara karşı bu sistemi sürekli güncelleyecek
ve windows kurulurken nete bağlanıp check yapacak
veya windows pc ilk nete bağlandığında bunu yapacak bunu engellemeye çalışan programlara karşı bu sistemi hergün güncelleyecek
korsanı bu şekilde engeller bence microsoft
bu durumda modemin ve ethernet kartının ya yenisini satın alacaksınız yada latoratuvar ortamında fiziksel müdahale ile değiştireceksiniz
buna karşıda windows hdd nin gizli bir bölümü var şifre koymak için o bölüme sadece biostan erişilebiliyor
bu bölümede modem ve ethernet mac adresi hardware id gibi bilgileri yedekleyecek
bu bölümdeki program doğrudan nete bağlanıp databaseden check yapacak
buna karşı oluşturulan programlara karşı hergün güncellenecek hatta microsoft buna bitlocker türü bir şifreleme koruması koyarsa korsanı engellemiş olur
hdd nin gizli bölümünü silen cihazlar var o cihazlar çok pahalı ama burdaki bölümdeki check programınıda microsoft cihazlara karşı güncellerse korsanı tamamen engellemiş olur
Şimdi microsoft işletim sistemizin sahibi değilmi peki korsan kullandıgınızda donanıma zarar verme ihtimali varmıdır yoksa yokmudur bunu merak ediyorum özellikle windows 8 de.isterseler bu durumda donanıma zarar verebilirler
en basiti hdd nin bir bölümünü milyonlarca kez formatlamak
biraz daha geliştirirsek hdd ye formatlayıp formatlarken sürekli yarıda kesmek bunu şöyle bi 20-25 defa yapsa hdd kullanılamaz hale gelir