Mesajlaşma uygulamasına facebook hesabımı bağladım çok güzel herşey çok hoş lakin bazı arkadaşlarım facebook hesabımda arkaşım olarka ekli olmasına rağmen kişilerde gözükmüyor buna sebep olan ne olabilir sizce , uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum ama sonuç yine aynıydı ?
start8 kurdum pc acıldığında metro acılıyordu start8 den önce şimdi masaüstü açılıyor masaüstünde pek bişey yok ama açıldığında bi 10 sn bekletiyor kendine gelmesi için , metro da böyle bir sorun yok bunu varsayılan olarak metro açılsın şeklinde ayarlayabilir miyim ?
birde w8 öncesi mağlumunuz hep şöyle konular vardı buralarda işte ne biliyim çok hızlı açılıyomuş önyükleme hızlıymış falan filan , ben bi farklılık göremedim hatta bana w7 ye oranla önyükleme yavaş bile geldi sanırım , bios dan ayar falan yapmak gerekiyormu çünkü bios ekranından w8 önyükleme ekranına kadar bi 10 sn hemen heamen bekletiyor , sistem özelliklerim profilimde yazıyor bilen biri varsa saygılarımı sunar engin tecrübelerinden yararlanmayı beklerim.
iyi günler..