Arkadaşlar merhaba,sistemim gayet iyi olmasına rağmen windows 8 işletim sisteminde oyun oynayamıyorum. Oyun exe'sine çift tıklıyorum hiçbir şey ne karşıma çıkıyor nede oyun ile ilgili birşey açılıyor sorunu nedir yardımcı olabilirmisiniz?
Windows 8 Oyun Problemi
win 8 oyun desteklemiyor diye bir şey yok, sorunun cevabını bilmiyorsanız cevap vermeyin bir şeyler yazmak zorunda değilsiniz, benim oynadıklarım ne ya şimdiye kadar yüklediğim oyunların hepsini de oynadım
açmaya çalıştığın oyunun adını yazman daha iyi olur oyun ama hangi oyun sarı çizmeli hikayesi gibi piyasada binlerce oyun ve emulatörlü oyun uygulaması var ne yazık ki kısıtlı ve kapalı bir soruya cevap vermek imkansızdır. Windows 8 oyun desteklemiyor diyede bir şey yok. kendi içinde kurduğu sürücülerde oynatıyor oyun sadece özelliklerinden faydalanılamıyor oyunda kartın.
win 8 de bütün oyunlar çalışıyor fakat kullanılan crakler win 7 ye ait ondan çalışmaz orjinal bir oyun orjinal win 8 de çalışır.win 8 xp gibi oldugundan bazı oyunlar yamasız çalışmaz.Win 7 benzeseydi win 7 de çalışan bütün oyunlar yamasız win 8 dede çalışırdı.Ama xp gibi oldugundan sorun çıkıyor korsanlarda.6 ay içinde eser kalmaz.
asus notebook aldım 6 gb ram 2 gb ekran kartı var sniper ghost warior yükledim crysis 2 yükledim iki oyundada oyun açılıyor ses var görüntü gelmiyor neden olabilir
kardeş pc nin özellikleri bunlar
SİPARİŞ KODU 125032418 AĞIRLIK 2,52 kg. BELLEK 6 GB BELLEK TİPİDDR3 BLUETOOTH PORTU Var Dahili Kamera Var EKRAN BELLEĞİ2 GB DDR3 VRAM EKRAN BOYUTU 15,6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 EKRAN ÖZELLİĞİHD ETHERNET Var GARANTİ SÜRESİ2 Yıl GRAFİK TİPİGeForce GT 635M HOPARLÖR Var İŞLEMCİIntel Core i5 3210M İŞLEMCİ TİPİIntel Core i5 MARKA ASUS MODEL K55VJ-SX090H OPTİK SÜRÜCÜLER 8x Super Multi DVD PİL TİPİ6 Hücreli 4700 mAh
SABİT DİSK
1 TB TV-OUT ÇIKIŞI 1 x HDMI, 1 x VGA USB BAĞLANTI ADEDİ2 x USB 3,0 YAZILIM Windows 8 WİRELESS Var İşlemci MarkasıIntel
kardeş pc nin özellikleri bunlar
SİPARİŞ KODU 125032418 AĞIRLIK 2,52 kg. BELLEK 6 GB BELLEK TİPİDDR3 BLUETOOTH PORTU Var Dahili Kamera Var EKRAN BELLEĞİ2 GB DDR3 VRAM EKRAN BOYUTU 15,6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 EKRAN ÖZELLİĞİHD ETHERNET Var GARANTİ SÜRESİ2 Yıl GRAFİK TİPİGeForce GT 635M HOPARLÖR Var İŞLEMCİIntel Core i5 3210M İŞLEMCİ TİPİIntel Core i5 MARKA ASUS MODEL K55VJ-SX090H OPTİK SÜRÜCÜLER 8x Super Multi DVD PİL TİPİ6 Hücreli 4700 mAh
SABİT DİSK
1 TB TV-OUT ÇIKIŞI 1 x HDMI, 1 x VGA USB BAĞLANTI ADEDİ2 x USB 3,0 YAZILIM Windows 8 WİRELESS Var İşlemci MarkasıIntel
Arkadaşlar oyun oynayacaksanız bence windows 7 derim..Windows 8 oyun kalitesi kötü bence..Siz bu oyunları windows 7 oynuyorsanız, windows 8 den vazgeçin derim..Onu yükledim, bunu kaldırdım, o açılmadı ,bu gelmediyle hiç uğraşmayın ...Kolay gelsin..
Bütün Windows serilerine oyun yüklenebilir, yüklenemez ya da kaldırmaz gibi bir şey söz konusu değil. Fakat Windows 8 diğer windows serilerine göre daha karışıktır zaten kullanıyorsan bunu rahatlıkla biliyorsundur. Bunun oyunla alakası yok. İşte demişler oyun ismi nedir falan filan. Adam yüklediği oyunların hiçbirini açamıyorum zaten neden oyun ismini soruyorsunuz ki?
Kardeşim sana bir tavsiye vereyim, Windows 8 kullanıyorsan ki daha yeni almışsındır en fazla 1 ay olmuştur. Biraz youtube veya benzeri sitelerden videolu anlatımlar bulmaya çalış. Senin yerinde olsam böyle denerdim çünkü windows 8'in oyun kaldırmaması veya açmamasının İMKANI yok.(Windows 8 çok karışık bir işletim sistemi biraz kurcalarsan belki bulursun)
Merhabalar,
Ben de sorunlar yaşıyorum oyun yüklerken. Mesela Fifa 2013 yüklerken, dx9 yüklemem gerekiyor. Ancak pc de dx11 var. Sanırım bu yüzden dx9 u yüklemiyor, hata veriyor. Var mı bir çözümü?
abi ben mafya 2 yi yüklemeye çalışıyorum hata bile vermiyo ama açılmıyo yardım edermisin ?
abi ben mafya 2 yi yüklemeye çalışıyorum hata bile vermiyo ama açılmıyo yardım edermisin ?