Merhabalar ben bugün Windows8 ReLease Preview kurdum tamamlandı açıldı bi program yükledim yeniden başlattım ve hata verdi o hatayı çözü tekrardan açıldı pc kapattım sonra açtım fakat açtığımda da internet bağlantısı olduğu halde internete bağlanmıyor öyle kalıyor.2 tane modem denedim ama genede girmedi.Başka bilgisayardan aynı modeme bağlanıyor ama windows 8 li pcmde bağlanmıyor nete.Acaba sorun nedir nasıl çözebilirim?
Windows 8 Release Preview İnternet sorunu
Peki nasıl silebilirim ki windows 8'i.Tek sorun bizde mi başka indirip kuranlarda bu sorun yok mu acaba?
Peki nasıl silebilirim ki windows 8'i.Tek sorun bizde mi başka indirip kuranlarda bu sorun yok mu acaba?Ben kullanıyorum hiçbir sorun yok tam takır çalışıyor.Windows 8'i kaldırmana gerek yok ayarları sıfırlama var istersen başlangıçtan yap istersen windows 8'in ayarlar kısmından.Şuan windows 7 deyim 8'e geçince resim eklerim. Resimde ki işaretli yerler işini görücektir.En son çare formattır her zaman.
Son Düzenleme: Anroozha ~ 04 Haziran 2012 14:30
O resimdeki 2. seçeneği yaparsam bilgisayarımdaki kayıtlı olan müzikler filmler programlar vs.ler hepsi silinecek mi?
O resimdeki 2. seçeneği yaparsam bilgisayarımdaki kayıtlı olan müzikler filmler programlar vs.ler hepsi silinecek mi?Kayıtlı olan müzik resim vs.Windows 8'in kurulu olduğu diskte mi yoksa farklı bir bölümdemi ? Farklı bölümdeyse etkileceğini sanmam ama yanlış bilgide vermek istemiyorum sonuçta ben denemedim,senin için en iyi olan ilk seçenek bence bir dene baktın olmadı 2.seceneği denersin ama dediğim gibi windows 8'in kurulu olduğu yerde değilse sanmıyorum silinceğini.