windows 8 türkçe nasıl yapılır
windows 8 türkçe nasıl yapılır
türkçe dil seçeneği var.ben türkçe kullanıyorum..şimdi 64 bit indireceğim.tabiiki türkçe..
indirime başlamadan keyin verildiği sayfanın altında dil seçenekleri var ve en altta türkçeyi görürsünüz..32 ve 64 istediğinizi veya her ikisini indirebilirsini..ben ikisini indirdim amma 64 bozuk indi tekrar indireceğim...
Şu an sana önermem Windows 8'i Türkçe kullanmanı final sürümünde rahat rahat kullanırız Türkçe Windows 8'i.
Türkçe Windows 8 RTM'de deneyimim var Türkçe Windows 8 kurdum yeniden başlattım bir daha açılmadı
Şu an sana önermem Windows 8'i Türkçe kullanmanı final sürümünde rahat rahat kullanırız Türkçe Windows 8'i.
Türkçe Windows 8 RTM'de deneyimim var Türkçe Windows 8 kurdum yeniden başlattım bir daha açılmadı
evet aynısı bended oldu hata bn ingilizc indidim kıurdum türkçe yama yaptım açılmadı
türkçe dil seçeneği var.ben türkçe kullanıyorum..şimdi 64 bit indireceğim.tabiiki türkçe..şu linki atarmısın sana zahmet bn bulamadım tükçe dil olan entpiriseyiindirime başlamadan keyin verildiği sayfanın altında dil seçenekleri var ve en altta türkçeyi görürsünüz..32 ve 64 istediğinizi veya her ikisini indirebilirsini..ben ikisini indirdim amma 64 bozuk indi tekrar indireceğim...
türkçe yama yaptım birdaha açılmadı deli oldum n azında 5 ker format atmak zorunda kaldım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar
şu linki atarmısın sana zahmet bn bulamadım tükçe dil olan entpiriseyihttp://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/downloadtürkçe yama yaptım birdaha açılmadı deli oldum n azında 5 ker format atmak zorunda kaldım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar
windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/download
windows 8 türkçe nasıl yapılı
istersen ne dendiğini anlamaya çalış....w8 türkçe nasıl olur sorusu sonradan iki model eskiyi nasıl indiririme dönüşmüş....bak güzel kardeşim şu anda cıkan windos 8 enterpirse sürümünde türkçe dil desteği yok ben windows 8 içn dil paketini indidim kurdum bilgisayar normal tükçeye dünüştü ama iki şey hariç bil bilgisayar açılınca hoş heldin yazısı yani griişi ikinciside bilgisayar kapanması normalde windows 8 seting yani ayarla menüsünden kapanıyo yada yeniden başlatılıyor işte cıkan windows 8 ilk sürümleinde demki açılışı kapanması farklı olduğundan bilgisyarın koplesini tükçe yapınca acılmıyor onun için sadece gürüntü dili tükçeye ceviliyor diyer adıda display koplesini yapınca tükçe kıscası bilgisayar cüküyorseneye w9 çıkınca indiririz..
olarak ingilizce çekmişseniz çoklu dil destekli paketler de mevcut.