windows 8 çıkınca haswel kod adlı işlemciler çıkacakmış ve dx 11.1 desteklicekmiş
ne yani benim işlemcim son model bu çıkınca dx 11.1 işlemcim desteklemicek mi firmware güncellemesi ile gelir mi bu destek sizce ama ayıp ya bu o kadar para say 1 yıl önce sonra 2013 te yeni modeli çıksın
benim istediğim tüm oyunları son yani Full + Full Herşey Ultra oynamak istiyorum
yani şimdi dx 11.1 için işlemci ve ekran kartımı değişcem böyle saçmalık mı olur yahu
windows 8 ve oyunlar
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
daha önce bu konuyu açmıştım gerek yok demiştiniz fakat netteki dökümanlarda gerek var diyor ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Bu teknolojiye ayak uydurmanın bu yönü dediğin gibi biraz pahalıya patlıyor kardeş. Habire yeni birşeyler çıkıyor, insanlar ne yapacağını şaşırıyor. Her seferinde de sistem takviyesi yapmak zorunda olmasak keşke.
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
dx11.1 desteği yoksa dx11.1 oynayamayacaksın tabii ki...ekran kartı alacazda benim işlemci intel i7 x980 extreme edition 3.33 ghz 12 çekirdek
"benim istediğim tüm oyunları son yani Full + Full Herşey Ultra oynamak istiyorum " cular da gidip dx11.1 kartlar alacaklar... bu işler böyle yürür...
bu işlemci destelicek mi dx 11.1 i sadece ekran kartı değişsek yetmiyor mu ?
dx 10 yada 11 desteği diye hiçbirşey yok intel işlemcilerinde sadece amd buldozer revüzyon 2.0 ile gelecek bir özellik bu. sadece grafik kartı değiştirme ile intel sistemlerde iş bitiyor ama illada işlemcimde dx 11 demek isteniyor ise buldozer revüzyon 2.0 + ekran kartı değişmek zorunda.
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
dx 10 yada 11 desteği diye hiçbirşey yok intel işlemcilerinde sadece amd buldozer revüzyon 2.0 ile gelecek bir özellik bu. sadece grafik kartı değiştirme ile intel sistemlerde iş bitiyor ama illada işlemcimde dx 11 demek isteniyor ise buldozer revüzyon 2.0 + ekran kartı değişmek zorunda.teşekkürler dostum :)
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
sistemime bakmak isteyen profilimden bakabilir