Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma windows 8 ı kurmak istedim ama windows işareti çıkıyor daha sonra bi ekran geliyor simsiyah ben ne yapmalıyım bilgisayara format attırıp yeniden 7 yi yüklesem olurmu ? bilgisayar markası casper
windows 8 yükleme hatası
bilgisayar açılmıyor şuanda :( 7 yüklesem baştan olur mu ?
peki ben güncellemeyi yapamayıp 7 yı yüklesem kabul edeceği kesin mi ?
Zaten 7 den Win8 e geçmeye çalışmadınız mı :D Çoğunlukla düzelir ancak Biosu güncelletseniz iyi olurdu.
Casper marka kullanıyorsan bu ve herhangi bir sorunun olması son derece doğaldır.
Anakart modelini vermene hiç gerek yok zaten modeli bulmak daha kolaydır. Casper'ın sitesinden sürücü indirme yerine git.
Modelini yaz orada BIOS sürücüsü çıkarsa en güncel olanı indir ama bu BIOS'u bozabilir.
Orada BIOS indirmesi çıkmazsa anakartının markasının sitesinden indir.
Ya da BIOS'unun sitesinden indir.
Casper marka kullanıyorsan bu ve herhangi bir sorunun olması son derece doğaldır.
Anakart modelini vermene hiç gerek yok zaten modeli bulmak daha kolaydır. Casper'ın sitesinden sürücü indirme yerine git.
Modelini yaz orada BIOS sürücüsü çıkarsa en güncel olanı indir ama bu BIOS'u bozabilir.
Orada BIOS indirmesi çıkmazsa anakartının markasının sitesinden indir.
Ya da BIOS'unun sitesinden indir.Hiç casper bios indirmediğin nasıl belli oluyor :D Dediklerimi vermek zorunda.
Casper Bios dosyalarını siteden yayınlamıyor.
Orada yoksa anakartın sitesinden ya da BIOS'un sitesinden indirebilir dedim.Anakart modelini vermeye gerek yok demeyeceksin o zaman :) modeli bilmeden sen bulabilecen mi?
Anakartın sitesini zaten bulamaz sen bile neresinin olduğunu bilmiyorsundur(Araştırırsan bulursun belki). Biosun sitesi demişsin, biosun sitesi anakartın sitesinde olur zaten.
Arkadaşım Casper'la uzaktan yakından alakası yok bende'de casper var ama win8 yükleniyor yükleme hatası yükleme medyasında olmalı çünkü işareti çıkıyor diyor arkadaş. Bu durumda yükleme medyası kurulum arayüzünü hazırlayamıyor demektir. Eğer win8'i orijinal olarak aldıysan ya da yükseltme döneminde indirdiysen Microsoft canlı desteğe başvurman gerekir. Eğer sahteyse yeni bir tane almanı tavsiye ederim.
Arkadaşım Casper'la uzaktan yakından alakası yok bende'de casper var ama win8 yükleniyor yükleme hatası yükleme medyasında olmalı çünkü işareti çıkıyor diyor arkadaş. Bu durumda yükleme medyası kurulum arayüzünü hazırlayamıyor demektir. Eğer win8'i orijinal olarak aldıysan ya da yükseltme döneminde indirdiysen Microsoft canlı desteğe başvurman gerekir. Eğer sahteyse yeni bir tane almanı tavsiye ederim.Alakası olmadığını/olmayacağını nereden biliyorsun kanıt var mı? Neti bir dolaş casper bilgisayarlarda win8 diye bakalım neler bulacaksın.