Windows 8?

Muhammed Chıp
03-07-2012, 17:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Arkadaşlar ben Windows 7'den Windows 8'e geçmek istiyorum. Final sürümü çıktı mı? En son sürümünü nereden bulabilirim? En hızlı hangi proğramdan veya nasıl indirebilirim? Kullanıcılar memnun mu? Lütfen yardım edin

TnDnmz
03-07-2012, 17:12   |  #2  
TnDnmz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
2,235 mesaj

http://windowsteamblog.com/windo ... -pro-for-39-99.aspx

Windows 8 genel olarak hatalar olduğu söyleniyor.

himmety
03-07-2012, 17:44   |  #3  
himmety avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 32
602 mesaj

final sürümü çıkmadı. 

oyun falan oynuyorsan şuan içinoyun  performansı kötü veya bazı oyunları açılmıyor açılanlarıda oyundan atıyor. ama internet için falan kullancaksan kullanılabilir.

black_flood
03-07-2012, 17:49   |  #4  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Alıntı: himmety  
final sürümü çıkmadı. 

oyun falan oynuyorsan şuan içinoyun  performansı kötü veya bazı oyunları açılmıyor açılanlarıda oyundan atıyor. ama internet için falan kullancaksan kullanılabilir.

o kadarda olsun yani kadı kızında bile kusurlar var şuana kadar çıkan gelmiş geçmiş en mükemmel beta işletim sistemi sunumu demek mümkün 8 için adı üstünde beta birçok noktasını özelliklen kullanılabilir yapmıyorlar henüz taslak üzerinde oynuyorlar explorer' in bile kaldırılıp sadece metro olarak gelmesi bile muhtemel durumda. gerçi bana farketmiyor orasıda ayrı konu metro arayüzü çok daha az kaynak tüketiyor ve daha hızlı çalıştığıda kesin uygulamaların desteği artınca çok daha iyi olacaktır.