bu kmouyu ikidebi hortlatmanın bir anlamı yok bırakın bir 8 deneyelim 9 10 11 de cıkınca bakarız boş lütfen birdaha hortlatmayın şu konuyu
Windows 9-10-11 GK "128 Bit Desteği" ["GÜNCEL"]
bu kmouyu ikidebi hortlatmanın bir anlamı yok bırakın bir 8 deneyelim 9 10 11 de cıkınca bakarız boş lütfen birdaha hortlatmayın şuHortlatmıyorum sen 8'i deneyip 9,10,11 çıkınca bakabilirs,n.
PC'de olmaz gibi konusundada aynı şeyi yazmışsın.(Forumda ilgi çekmek maksadıyla mesaj yazdığına benziyor kural dışı)
Ordada yazdım konu gereksizse kilitlenebilir veya silinebilir diye.
Bir görüşün varsa söyleyebilirsin.Konuda 2 gün önce açıldı bu arada.Son Düzenleme: Joker65 ~ 08 Ekim 2012 08:25
128 BIT desteğinin ne zaman çıkacağını bilmek gerekli, beğenmeyen yorum yapmaz zorla burada kimseyi tutmuyoruz.
Hortlatmıyorum sen 8'i deneyip 9,10,11 çıkınca bakabilirs,n.
PC'de olmaz gibi konusundada aynı şeyi yazmışsın.(Forumda ilgi çekmek maksadıyla mesaj yazdığına benziyor kural dışı)
Ordada yazdım konu gereksizse kilitlenebilir veya silinebilir diye.
Bir görüşün varsa söyleyebilirsin.Konuda 2 gün önce açıldı bu arada.bak ben kac senedir bu forma üyeyim kuralarıda senden öğrenecek değilim bir geçmişe bak neler paylaşmışım hangi konuları açmışım ondan sonra yaz ben gürüşümü sülüyorum gereksiz bir konu diyorum daha ne diyim adamlar gidip 1 aguğstos 2011 de olan konuyu hotlatıyorlar ne gereği var emin olki ilgi çemek amacım olsa onu burda yapmam ben burdan bazı akadaşlara email adresimi verip gece 3 lere kadar admların sorunlarını hal ediyom senin gibi burda boş yazmıyom birdaha da sakın muhatabım olma
Son Düzenleme: zazaca ~ 08 Ekim 2012 23:29
Her video bir birinden kötü.Kötü düşünmuşler.
Konu güncellenmiştir.
Dizüstü kullanıyorum.Marka:Packard Bell
Intel Core I7 2670QM 2.2>3,1 GHZ (4 çekirdek/8 iş parçacığı)
6 GB Ram (1333 MHZ)
nVidia GT540M (DX11,1 128 bit 2 GB"4 GB)
Windows 8 Enterprise x64 64 bit
Sistem Derecelendirmesi:
(7,9 üzerinden)
İşlemci 7.4
Ram 7.4
Ekran kartı 6.4
HDD 4.7-5.8
128bit cikmaz.32bitte kalkmaz.128bit cikarsa 32bit kalkarsa microsoftun sonu olur.Ancak 2016-18 arasi 128bit gelir oda inancim yok.32bit 64bit zaten herseye yetiyor.Bence windows 9 64 bit ve 32bit extended diye cikacak.Windows 9 corneo 32 bit 32gb ram destegi sunucak arm islemcilerini de tam desteklicek ama farkli surumleri.Yine windows 8 e benziyicek ama vista gibi olucak.Simdinin vistasi windows 7, xp si windows 8 olucak pasa pasa windows 8 kullanicaz cunku fbi cia kisaca amerika gucunu windows 8 den topluyucak telekulak+arastirma+istatistikler+reklam+yeni sistemler.Windows 8 de cok ucuza saticaklar herkez satin alsin kullansin diye.