arkadaslar gerçekten çok büyük bir sorunum var.
Pc imde Windows kuruluydu.Gece kapattım sabah açmaya çalıstım açamadım. Tam windows yükleniyor logosu 1-2 saniye gözüküyor ondan sonra hemen resetleniyor. Güvenli mod,komut istemi falan filan da da hep aynı şekilde resetleniyor. Sistem geri yükleme modunu F8 ile kestikten sonra göremiyorum. Neyse dedim, windowsu yeniden yükleyeyim. Bu seferde "Kur donanımınızı inceliyor" yazısı 3-5 saniye sonra kayboluyor ve kapkara bir ekranda bilgisayar ööyylee kalıyor.. Çaresizim . Halbuki pcimde bir başka işletim sistemi linux de kurulu, ama linux de tık yok . Fıstık gibi çalışıyo. Ama windows çok lazım.. Lütfen yardım edin...
windows açılırken resetleniyor
dostum kurulum sırasında o kapkara ekran yazısından sıkılıp sen reset veya ctrl+alt+delete demiyorsundur umarım eğer böyle dediysen wındows acayip bişi algılayıp nedenini bende bilmiom kurulum yapmıyo..ve devamında disket istiyo..
neyse kurulumda karşılaştığın o ekranda yani kapkara olan da sonuna kadar bekle gerekiyor sa sabaha kadar öylece bırak düzelecek tir...NEDEN DİYYE SORMA BEN BÖYLE HALLETTİP..
BANA'DA BÖYLE DEMİŞLERDİ VE SONUNDA XP SORUNSUZ KURULDU..
DENE DERİM..SONUÇ GENE OLUMSUZ OLURSA HER ZAMAN BEN FORUM DAYIM..
merhaba
BELKİ DONANIMLARINDA BİR SORUN OLUŞMUŞ OLABİLİR
YADA ÇİFT İŞLETİM SİSTEMİ (" FARKLI ") OLDUĞU İÇİN WİNDOWS
BUNU BİR SORUN OLARAK ALGILIYOR OLABİLİR
NEDE OLSA LİNUX
AMA BİR ÖNERİDE BULUNA BİLİRİM
HARDDİSKİNİ
WİNDOWSU SAĞLAM OLAN BİR SİSTEM DE 2 Cİ HDD OLARAK
TAK
WİNDOWS XP CDSİ İLE BİLGİSAYARI AÇ
R TUŞU İLE ONARI SEÇ
MSDOS KONSOLUNDA