Arkadaşlar 1 hafta öncesinde pc ye format atıp w7 kurdum.Kurulumda veya güncellemelerde herhangi bir sorun yaşamadım.Ama bazen pc yi açarken wndows takılı kalıyor.Bios gelirken siyah ekranda sol üste beyaz bir çizgi varya o geliyo yaıp sönüyo öyle kalıyo.ya reset atıp yada kapatıp açarak düzeltiyorum.Sizce sorun nedir.
Yardımlarınızı bekliyorum
windows açılma sorunu
yokmu yardım edecek kımse...
kardeş onun çözümü ekran kartın atı ise w7 atı 4000 serisini desteklemiyor yapman gereken tekrar kurup biosdan dır komutuyla atı sürücü silmek oldu bitti tam anlatım incelemek istiyorsan windows sitesine bakabilirsin açıklamalı anlatmışlar veya w7 son sürümü yükle onda böyle bi sorun yok bendede vardı aynı sorun hallettim ekran kartıyla alakalı
benım ekran kartım ATİ DEĞİL NVİDİA
ya arkadaşlar lutfen yardım edin kafayı yicem.dun akşam yine format attım sorunsuz bi şekilde.sabah açtım pc yi yine ayni yerde takıldi.ana kartın modeli gösteriyo hemen peşine siyah ekran sol üstte beyaz imleç yanıp sonuyo,normalde 4-5 saniyede geçyrdu burası ama şimdi kalıyo.tekrar resetlyrm pcyı açılmazsa biosa girip 1.hdd ise cdyi cd ise hdd yi seçip acıyorum.bu sadece bir seferde oluyor.daha sonra yeniden başlatınca pcyi normal açılıyor.lutfen bi yardım edin arkadaşlar delirtti beni ya :(
bir Allah ın kulu yokmu yardım edecek
İlginç bir makinan varmış kardeş, donanımsal tutarsızlıkları olan makinaları severim (: bunların sorunun bulmak bazen çok uğraştırabilir, anladığım kadarıyla makinan windows u yüklemeye geçmeden takılıyor yani sorun windowstan yada kullandığın yazılımlardan kaynaklı değil, haliyle hergün format atsanda nafile. ilk önce kasayı bir aç bize içerde neler gördüğünü söyle, kullandığın kaç tane disk var? kaç tane dvd rom var? bunlar nasıl bağlanmış? bağlantı arayüzleri ide mi satamı? kaç tane ram kullanıyorsun, boyutları ve tipleri nedir?