mrb.titreme sorunu olduğu için ekran ayarlarını değiştirdim.bilgisayar tkr açılmadı.bi de ilk açtığımda monitörün ışığı yanıp sönüyor görüntü gelmiyr.diğer açılışda geliyor görüntü ama.hoşgeldiniz yazısında bekliyor.ondan sonra hiçbi tepki yok bilgda.güvenli modda başlattım yine hoş geldiniz yazısında bekleyip duruyor.windowsu tkr yüklemeden sistem geri yüklemeden kurtarabilirmiyim.komut modundan ne yapabilirim.mesela sistem geri yükleme?...c:de önemli dosyalar var lütfen yardım edin.şimdiden tşkler
windows açılmıyor acil yardım lütfen
onarım kurulumu deneyebilirsin
Ekran kartın varsa yerine tam oturup oturmadığını kontrol et bir..
görüntüde titreme başladı diye ekran kartının giriş yuvasıyla oynadım.tkr yerleştirdim.sanırım sorun o zaman oluştu.ekran kartını söküp taksam bi faydassı olurmu acaba ????
windows yazısı gelene kadar monitör de görüntü varsa
büyü bir ihtimal monitör senin ayarladığın pixel i desteklemiyordur. arkadasim ayni pc yi başka bir monitöre takıp öyle dene
guvenlı kıpte sıstemını aç ve ekran kartı suruculerini sil. Normal kullancı ıle açtıgında suruculerını tekrar yukle ve Monıtorun Hz cıkabılecegı en yuksek Hz değerıne getır yanlız monıtorun cıkabılecegı değer dıyorum.. Eger daha fazlasına cıkarsan monıtore goruntu gıtmez...
hallettim yardımlarınız için teşekkürler.eyw.