Windows Aero Çalışmıyor Ve Bazı Sorunlar

teknomag
15-11-2010, 13:20   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımda birkaç sorun baş gösterdi ve yardımınıza ihtiyacım var ...

Dün bilgisayarı açtığımda windows aero çalışmıyor  hatası verdi ve doğrulama yapmamı bildirdi. Bende gösterdiği adresten birşeyler yapmaya çalıştım ama fayda etmedi. Nette biraz araştırma yaptım bu konu hakkında ve sistem geri yükleme yapın die bir öneri buldum . Sistem geri yükleme bölümüne girdiğimde ise Windows hatalarınızı denetledikten sonra sistem geri yükleme yapabilirsiniz gibi uyarı aldım ve denetleme yapıyım dedim bu seferde windows çalışırken denetleme olmaz, siz pc yi tekrar başlattığınızda yapılsın mı seçeneğine çıktı ve onu tıkladım. Pc yi tekrar başlattığımda ise denetleme olmadı. 1-2 defa denesemde fayda etmedi . Şimdi tekrar sistem geri noktasına girdiğimde ise geri alınacak noktası yok diyor ama 5-10 dk önce vardı . Kafayı yemek üzereyim arkadaşlar yha.... Sistem korumasını açın die bir seçenek var tıkladığımda  sistem geri yüklemesi oluşturmak için birşeyler var . C  ve E sürücüsü ve WinRE die seçeceğim 3 bölüm var. Bunlardan C sistem seçili durumda, ben geri noktası oluşturmak istesem hangisini seçeceğim bu da ayrı bir sorun ...

Neyse gelelim biz konumuza, windows aero çalışmıyordan ,sistem geri yüklemesinide yapamadığım ortaya çıktı . Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim . Windows çalışırken hataları denetlemeyi yapamıyorsa neden tekrar başlattığımızda hata denetimi yapmıyor .


Birde nette dolaşırken laptobun arkasındaki ürün anahtarını, Bilgisayarıma sağ tıklayarak orda özelliklerden doğrulayın demiş biri, fakat sağ tıkladıgımda özellikler açılmıyor.

Bir arkadaşta denetim masasından hallet demiş , ama denetim masasına tıkladığımdada denetim masası açılmıyor.

Başka bir arkadaşta format atın diyor, format bu olayı kesin olarak çözer mi ? Kullandığım pc , sahte değil.

Çok zor durumdayım , lütfen biri bana yardımcı olsun ...

Son Düzenleme: teknomag ~ 15 Kasım 2010 13:22