arkadaşlar windows vista ultimate kullanıyorum ama bu aero özelliğini bulamıyorum. yardım kısmında ise nasıl açacağım konusunda hiç bir bilgi vermiyor. temalarda ise windows classic, windows vista gibi şeyler var aeroya ayit birşey yok ve şuanda windows vistanın teması açık olmasına rağmen aero özeliklerine ulaşamıyorum bir fikri olan varmı?
windows aero'yu nasıl açabilirim bulabilirim
Masaüstüne sağ tıklayın, "Kişiselleştirme"ye, ardından "Pencere rengi ve görünümü"ne ve "Daha çok renk seçeneği için klâsik görünüm özelliklerini aç"a tıklayın. Renk düzenini "Windows Aero" olarak değiştirin.
Ya da Kişiselliştirme penceresinden "Tema"ya girin ve "Windows Vista"yı seçin.
Yine olmazsa "Denetim Masası" > "Sistem ve Bakım" > "Sistem" > "Gelişmiş sistem ayarları"ndan "Sistem Özellikleri"ni açıp ve "Gelişmiş" sekmesinde "Performans" altındaki "Ayarlar..."a tıklayın. "Görsel Efektler" sekmesinde "En iyi görünüm için ayarla"yı seçin.
NOT: Uyumluluk modunda çalışan ve Aero ile uyumlu olmayan bir program çalışakta ise Aero özelliği geçici olarak devre dışı kalır.
Aero'yu çalıştırmak için sisteminiz yeterli olmayabilir. (Bunun için "Denetim Masası" > "Sistem ve Bakım" > "Sistem"de sistem derecelendirmesi puanını kontrol edebilirsiniz.)
Ayrıca dostum ekran kartın 64 Mb ve üstü olması gerekemektedir.
INFO :
Aero Starter ve Basic Versionlarında bulunması. Premium Ve ÜStü Yazılımlarda gelmektedir.
Cyber...."windows vista ultimate kullanıyorum" diye belirtmis zaten arkadaş.
INFO :
Aero Starter ve Basic Versionlarında bulunması. Premium Ve ÜStü Yazılımlarda gelmektedir.
arasyurtmanMasaüstüne sağ tıklayın, "Kişiselleştirme"ye, ardından "Pencere rengi ve görünümü"ne ve "Daha çok renk seçeneği için klâsik görünüm özelliklerini aç"a tıklayın. Renk düzenini "Windows Aero" olarak değiştirin.Ekran kartını güncelle kesin güncelle...
Ya da Kişiselliştirme penceresinden "Tema"ya girin ve "Windows Vista"yı seçin.
Yine olmazsa "Denetim Masası" > "Sistem ve Bakım" > "Sistem" > "Gelişmiş sistem ayarları"ndan "Sistem Özellikleri"ni açıp ve "Gelişmiş" sekmesinde "Performans" altındaki "Ayarlar..."a tıklayın. "Görsel Efektler" sekmesinde "En iyi görünüm için ayarla"yı seçin.NOT: Uyumluluk modunda çalışan ve Aero ile uyumlu olmayan bir program çalışakta ise Aero özelliği geçici olarak devre dışı kalır.
Aero'yu çalıştırmak için sisteminiz yeterli olmayabilir. (Bunun için "Denetim Masası" > "Sistem ve Bakım" > "Sistem"de sistem derecelendirmesi puanını kontrol edebilirsiniz.)sonra arasyurtman'nın dediğini yap...
Normalde kendisi otomatik olarak açık olması gerekmiyor mu? Ben Home Premium kurduğumda AERO vardı kendiliğinden.