Windows Blue hakkında yeni ipuçları var

CHIP Online
26-12-2012, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8 için dev bir güncelleme olması beklenen Windows Blue'dan yepyeni bir ipucu daha!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... lari-var_37757.html

Resimlerle: Windows 8 için 40 pratik ipucu

Önümüzdeki yaz aylarında yayınlanması beklenen "Windows Blue", Windows için yıllık güncelleme sürecini başlatacak ve ona önemli yenilikler getirecek. Şimdi ise güncelleme hakkında daha fazla bilgi ile karşınızdayız.


Tayvanca bir forumda "Microsoft görevlisi" olduğu düşünülen bir kişi, Windows Blue hakkında biraz daha bilgi verdi. Windows'un 9622 yapı numaralı bir sonraki sürümünü çalıştırdığı söylenen yetkili, kullandığı işletim sistemine "Windows 9" adını veriyor. Windows 8 için gelecek Windows Blue güncellemesinden bahsettiğini düşündüğümüz yetkili, yeni sürümde Metro giriş ekranının korunduğunu söylüyor. Ancak yetkiliye göre giriş ekranı, Windows Phone 8'deki gibi daha çok yeniden boyutlandırılabilir kutucuklara sahip olacak.


Yetkili olduğu iddia edilen kişi, Windows 8'in masaüstünün daha da düz bir görünüme sahip olacağını söylüyor. Bunun yanında yetkilinin iddiasına göre Windows çekirdeğinde de bir güncelleme yapılacak ve çekirdek, 6.3 sürümüne ulşacak.


İddialar doğru çıkarsa 6 ay sonra Windows Blue ile tanışacağız. Tabi, o zamana dek ortaya çıkacak birçok sızıntıya da hazırlıklı olun.

Tüm Konu: Windows Blue hakkında yeni ipuçları var

Resimlerle: Windows 8 için 40 pratik ipucu

Kaynak: www.chip.com.tr