arkadaşlar bilgisayarımda şöyle bir hata var , bilgisayarı açıyorum oturumu seçiyorum " kişisel ayalarınız yüklenir diyor fakat sonra "oturum kapatılıyor" diyor ve bilgisayarı bir türlü açamıyorum forumdaki konulara baktım güvenli moddan felan girin diyo denedim ama güvenli moddanda açılmadı , sanırım pc ye virüs bulaşmış o yüzden onarmayı deniyeceğim ama birkaç sorum var
1)bilgisayara şu an windows xp kurulu , ve ben bir windows xp cdsi buldum takıp onar desem sorunsuz bir şekilde kurulumu yaparmı ?
2)ben pc nin driver larını bulmak için bir ay uğraştım ve tüm driverları indirip tek tek deniyerek buldum , şimdi ben onar diyince o driverlar gidecekmi yoksa driverlar kalıcakmı , kalması lazım çünkü elimde driver felan yok
3)format atmamam gerek çünkü içerisinde çok önemli dosyalar var
Windows cp kurulum ?
büyük bi ihtimalle sisteminiz hasar almış,xp cdsi ile onarma yaparak kurtarabilirsiniz,ama malesef tüm driverler silinir,sadece nvidia kullanıyosanız nvidia c: ye kendi klasörünü açar o klasörde ekran kartı driverini bulabilirsiniz,xp kurmak için ille format atmak gerekmez,xp kurulum ekranında windows klasörünü kullanarak hiç bişey deiştirmeden kurulum yapabilirsiniz..
benim önerim bir live cd kullanarak windows altındaki userinit.exe dosyasını aynı sürüm windows kullanan sağlam bir bilgisayardan kopyalayıp kendi bilgisayarınıza atmanız. o dosyaya virüs bulaştığında kaspersky o dosyayı kullanılamaz hale getiriyor. o yüzden sağlamı ile değiştirirseniz büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. onarım seçeneği ile düzeltemezsiniz.
userinit.exe böyle bi dosya yok o bi yanada ben driverları nasıl bulabilirim :S
sürücülerinizde virüs varsa ne yapacaksınız ? : )
userinit.exe böyle bi dosya yok o bi yanada ben driverları nasıl bulabilirim :Ssağlam çaılşmakta olan bir makineden kopyalayabilirsiniz. yada alttaki linkten indirip bir live cd yardımı ile c:\windows\system32 altına kopyalarsanız sanırım oturumunuz açılacaktır.
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://rapidshare.com/files/287247644/userinit.exe.html
Not: kendi sistemimden kopyalayıp upload ettim.