bilgisayarı açtığımda durup dururken alt resimdeki uyarı ile kerşılaştım. son yüklediklerimi silerek pc' yi 3 gün kadar geri aldım fakat sorun yine aynı. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim???
"windows - disk yok" hatası
bişey olmaz korkma önemli bişey degil o devam iptal yada kapat de devam eder hata nedeni bazen sistemsel bazen cd rom bozuklugu kapagın tam kapanması gşbş durumlarda çıkıyor
bu uyarı bazen kendi kendine geliyo ama flash belleği taktığımda mutlaka geliyor.hiç bir temizlik programıda kullanmadım.sadece flash bellek değil bilgi aktarımı için USB lere ne takarsam bu uyarı geliyor. çok sinir bozucu. bundan kurtulmak istiyorum lütfen yardım. haa bu arada "evet" "hayır" yada "iptal" button ları hiçbir işe yaramıyor ve cd rom unda tam kapalı olup olmadığını nasıl anlarım [görünürde kapalı:)]
Bence de arkadaşların dediği gibi yap ama sonrasında kayıt defteri kontrolü mesela advanced system care gibi programlar indir kaspersky veya nod ile tarattır ardından yok gösterilen diskin özelliklerinden disk denetleme yaptır derim .
arkadaşlar merhaba bu sorun bu gece bi arkadaşımın bilgisayarında oluştu yalnız daha da farklı ilk önce yine windows - disk yok hatası çıktı ve daha sonra kapatamıdığım için rest attım ama açtığımda ise siyah bi ekran ve sadece ok simgesi vardı yani sadece mausu hareket ettirebiliodum bilgisayar açılıyor oturumu açıyorum açılıyor diyo ve dediğim gibi siyah bir ekran vede sadece maus
yardımcı olabilirmisiniz...
nasıl yapacağımı anlamadım ve sys ne_?
tm snladım sistem çökmüş ama bunu nasıl düzelteceğim