Öncelikle herkese merhaba,
Herkesin sorduğu bir soru olmasına rağmen ben bu konu hakkında aradığım cevabı bulamadım.
Dün bilgisayarıma girdiğimde tamamen sağlamdı ve sorunsuz çalışıyordu.Ayrıca nerdeyse hiçbir zaman bilgisayar açıkken windows gezgini tamamen çalışmayı durdurmadı.(Çok nadir 1-2 kez ve kısa süreli oldu.)
Ancak bu sabah bilgisayarımı açtığımda bu hatayı aldım ve gezgini yeniden başlat dedim,sonra yeniden durdu ve gezgini kapat dedim.Fakat gezgin kapalı olsa da klasörleri açabiliyorum, sağ tıklayabiliyorum ve masaüstü simgelerini kullanabiliyorum.Açılmayan tek şey başlangıç programlarım(Antivirüs,windows kenar çubuğu ...).Sonuç olarak bu konu hakkında nasıl bir çözüm uygulamalıyım?
Windows gezgini çalışmayı durdurdu,ancak....
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Arkadaşlar sorunun kaynağını buldum Rundll32.exe dosyası adı altındaki bir virüsmüş...
Eğer bu sorunu yaşayanlar varsa C:/Windows/Microsoft u kontrol edin rundll32 dosyası değiştirilmiş olabilir.Bilgisayarınıza Rundll32.exe'yi taratıp orjinaliyle virüslünün yerini değiştirirseniz sorun çözülecektir.(Virüslü olan silinemiyor :( )