çaresiz sormuş:
pc de anormal tavırlar var görev yöneticisinden girip işlemler kısmından baktığımda normalde karşılaşmadığım dan fazla olan bir exe mevcut. svchost.exe diye 6 adet exe var bunların 4 ünde system 1 inde local service 1 inde network service yazıyor
şimdi pc nin anormal hareketleri bu birden çoğalan svchost.exe ler yüzündenmi oldu die merak ediyorum pc direk açılmıyo bios ekranı normal beliriyor sonra siyeh ekranın ardın hemen birşeyler yazıp pc reset atıyor windowsu güvenli modda çalıştırıp herşeyimi yedekledim ve tekrar başlattım bu sefer f5 basıp işletim sistemi şeçenekleri menüsüne girdiğimde iki tane windows gözüküyordu
2. yi seçtiğimde pc reset attı tekrar denedim baştaki windowsu seçince sorunsuz açıldı windows
şimdi ben hep böyle açmak zorundamıyım windowsu bi sakıncası varmı.
yoksa bu sorunu çözmenin bir yolu varmı
yoksa mecbur format atmam mı gerekmekte
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
yazı biraz uzun oldu sorunumu tam anlatmak istedim kusura bakmayın.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
1gb ram 2.8 intel cpu 80gb ide hdd dvd ram
işletim sistemi xp
bilgisayarı açınca böle bi sorunla karşılaştım herzamankinden farklı bişeyde yapmadım halbuki.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022)