arkadaşlar selam dünden beri windows görev yöneticisinde long face lies die bir dosya war we cpu nun %48 ini kullanıyor gözüküyo ve bilgisayarı çok fazla kasıyo.NOD32+AD AWARE ile tarama yaptım bulamadı ara bölümünden yaptım windows un içinde buldu sildim ancak hala var yeni formatlamıştım bilgisayarı format atmadan nasıl kurtulabilirim herkese teşekkürler
WİNDOWS GÖREV YÖNETİCİSİ LONG FACE LEİS YARDIMMMM
Kaspersky ve webroot spy sweeper programlarını kur.NOD32'yı sil. Kasperla bır tarattır baktın olmadı uvenlı modda aç ve ad aware ve webrootla bır guzel tarattır. Sonucu buraya yazarsan daha cok yardımcı oluruzç
şimdi evde olmadığım için sonucu ancak akşam yazabilirim. umarım dediklerin işe yarar kurtulurum bu beladan yardımlar için teşekkürler borga-x
Aksam yaz bakalım eger bır cozumu olmazsa baska programlar öneririz.Ama bu ıkı program senın sorununa kesın çözüm.
teşekkürler umarım işe yarıcaktır ama önce Kaspersky ve webroot spy sweeper ı download edim sonucu buraya yazarım mutlaka
Selam dün açtığım konuya devam olarak kaspersky kesin çözüm oldu nod32' nin bulamadığı 9 tane nesne buldu ve cpu nun yarısı yiyen LONG FACE LİES denin şeyi sildi accayip işime yaradı çok teşekkürler formattan kurtuldum valla....kolay gelsin