Arkadaşlar Service Pack 2 li Windows XP Prof Kullanıyorum her format atışımın ardından windows yaklaşık olarak 50 civarında güncelleştirme yüklüyor kotalı bir bağlantım olduğu için kota sorunları yaşayabiliyorum sormak istediğim şey şu windows bu güncelleştimelere ait dosyaları windows klasörü içersinde gizli klasörler halinde saklıyor ancak hangi güncelleme hangisinden sonra yüklenmeli bu konuda bir bilgim olmadığı için bu güncelleştirmeleri bir yere koplaysamda bir faydası olmuyor acaba bu güncelleştirmeleri hangi klasöre atmam gerekli ki windows u format atıp yeniden kurduğumda hard diskten otomatik olarak görüp internetten yeniden indirmek yerine ilgili klasörden otomatik olarak alıp yükleyebilsin bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
Windows Güncelleştirmeleri
Bu şekilde net olarak yükleyemezsin ya exeler halinde bu güncellemleri kurmalısın yada softwaredistribution klasörü içersine in dosyaları manuel olarak kurmalısn
Bu sorunuzun yanıtı WİNDOWS SSS/FAQ bölümünde var.
Merhabalar.
Aradıgın yazılım WinFuture Pack. Bu pack içinde Windows'un tüm updateleri bulunmakta ve sistemini update etmekte. Eksik olan bir kaç tanesini sonra internetten update edebilirsin.
ozzeybekMerhabalar.Gördüğüm kadarı ile türkçe bir sürümü yok bahsettiğin programın almancasına ve ingilizcesine rastladım ve boyutuda oldukça küçük 87 MB tan bahsediyorlar ancak bende ki update ler yaklaşık 600 mb civarında kafam karıştıAradıgın yazılım WinFuture Pack. Bu pack içinde Windows'un tüm updateleri bulunmakta ve sistemini update etmekte. Eksik olan bir kaç tanesini sonra internetten update edebilirsin.
bende kotalı adsl kulanıyorum haftada bir windows güncelliyor kendini ama ben otomatik güncellemeleri kapattım daha iyiy tabi benim için
ahmet doğan bu sorunu hallettin mi bende şimdi format atcam ama benimde kota problemim war 2.5gb doldu ee 1 gb da güncelleştirmeye giderse kalır 500 mb 15 gün de 500 mb :(