Windows Güvenlik Duvarı hizmetini başlatamıyor..
kurduğun antivirüs programı(Örn: KİS 2009) windowsun güvenlik duvarınıkapatıp kendi güvenlik duvarını koymuş olabilir vye kullandığın 3. parti güvenlik duvarlardan kaynaklanıyıor olabilir.
onarma yapayımda recovery tool açılıyor repair e tıkladığımda ordan hangisini seçeceğim?
canbey19onarma yapayımda recovery tool açılıyor repair e tıkladığımda ordan hangisini seçeceğim?dostum cd yi taktıktan sonra reset at boot et cdyi ne yapmak istiyosunuz diycek entere bas hdd silme bölümüne geline r ye bas eger bunlar çok uzun dersen xp açıkken Çalıştır Komutuna sfc /scannow enterle windows klasörleri yenilensinnot: onarmada bilgiler silinmez sadece windows onarılır
xp değil vista ayrıca burası vista bölümü :)
vista dvdsini tak sistem açılırken eğer vista dvdssinden başlamaz ise bilgisayarı tekrar başlat ve F2 yada Del ile biosa gir orada "boot" ayarlarında ilk sıraya dvdyi getir (f5-f6 tuşları olabilir değişebilirdi orada yazar) bunu save&exit ile kaydedip çık.Şimdi sistem dvdden açılacak gelen ekranda Şimdi yükle ekranının sol altında sistemi onar var ona tıklayıp sistemini seç onar
NETSH FIREWALL RESET
verdiğim komutu vistada çalıştıra yazıp dene xp de denediğimde güvenlik duvarını resetledi ve tekrar aktif hale getirdi maalesef elimde vista olmadığından sadece xp de deneyebiliyorum
ENZYMENETSH FIREWALL RESETo komut xp de geçerli
verdiğim komutu vistada çalıştıra yazıp dene xp de denediğimde güvenlik duvarını resetledi ve tekrar aktif hale getirdi maalesef elimde vista olmadığından sadece xp de![]()
evet startup repairde yaptım ama hala açılmıyor güvenlik duvarı :(
semih_ozyurto komut xp de geçerlievet farkındayım ancak vista da denemekten bir zarar gelmez diye düşündüm her neyse zaten sorunlu arkadaş zaten denedim diyor
semih çok mu dik gidiyorsun ben mi öyle görüyorum.
olmayacak şeyleri söylemişsin.
o hata servis çakışmasından dolayı oluşmuş bir hata büyük olasılık bir programın servisi çakışıyor.
Antivirusun değil ama.
Servisleri kontrol et derim. en basitinden.
PcMaKeRsemih çok mu dik gidiyorsun ben mi öyle görüyorum.ne güzel söylemişsin servisleri kontrol et diye adam nerden bilsin hangi serviste sorun oldugunu iyi o zaman tüm programları kaldırsın bakalım düzeliyomu olurmu öyle saçma şey üstelik bunlar olmuycak şeyler değil en güzeli onarma yapmasını söyledim arkadaşaolmayacak şeyleri söylemişsin.
o hata servis çakışmasından dolayı oluşmuş bir hata büyük olasılık bir programın servisi çakışıyor.
Antivirusun değil ama.
Servisleri kontrol et derim. en basitinden.
iyide onarma düzeltemez ki bunu.
Sistem dosyasıyla alakası yok.
Bir program çalışmasını engelliyor.
Bak msconfig ile windows defender ı kaldır aynı hatanın aynısını onda da alacak.
Yani demek istediğim burda onarma iş yapmaz. yapsan bende windows kullanmıcam.
sen format at bnce kokten cozum vısta hakkında pek bılgım olmadıgı ıcın format atmaktan baska 1sey oneremem
PcMaKeRiyide onarma düzeltemez ki bunu.iyide win.Defendır engellemezki normal şartlarda :SSistem dosyasıyla alakası yok.
Bir program çalışmasını engelliyor.
Bak msconfig ile windows defender ı kaldır aynı hatanın aynısını onda da alacak.
Yani demek istediğim burda onarma iş yapmaz. yapsan bende windows kullanmıcam.