Arkadaşlar merhaba windows güvenlik duvarımı kapatmak istiyorum fakat ne aç ne kapa seçeneği olmadan bu çıkıyor ''Windows Güvenlik Duvarı Bilgisayarınızı korumak için önerilen ayarları kullanmıyor '' İlk windows güvenlik duvarına bastıgım zaman bu çıkıyor sonra sol bölümde windows güvenlik duvarını etkinleştir veya devre dışı bırak'a bastıgımda yine yukarıdaki olay çıkıyor .. Arkadaşlar lütfen yardım artık bıktım 1 aydır arıyorum ama yok yok yok .. Heralde bu sorun tek bende lütfen yardım edin . konuya her 30 dakikada bir bakacagım iyi günler
Windows güvenlik duvarı lütfen yardımm
önümde windows 7 yok ezbere yazmaya çalıştım umarım doğrudur...
çalıştır satırına regedit yazıp..registry ekranına ulaşıyorsun..
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\policies\microsoft\windowsfirewall\domainprofile\enablefirewall
yolunu izliyorsun enablefirewall sekmesinin değerini "0" sıfır yaparsan güvenlik duvarının kapanması gerekir...
yolu yanlış yazmış olmam ihtimaline karşı registry içinde Ctrl + F tuşu ile enablefirewall diye arama yaparsan o şekilde de gerekli anahtarı bulabilirsin...işlem yapmadan önce geri yükleme noktası oluşturmanı tavsiye ederim...
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/policies/microfost a kadar geldim fakat windowsfirewall dosyası yok onun yerine Windows - Windows NT - Internet Explorer - Cryptography - System Certificates ve Peernet dosyaları bulunuyor
windows güvenlik duvarımı kapatmak diye ararsan microsoft kendi sayfasında anlatımını bulursun.
Sene 1903 kardeşim windows güvenlik duvarını kapatmayı biliyorum fakat kapat seçeneği çıkmıyor başka birşey çıkıyor yukarıda belirttim . Murat5038 kardeşim yazıcı kullanmıyorum fakat antivirüs programım var