windows hata veriyor

HPQ-User
20-07-2009, 19:00   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

windowsss sormuş:
windows gezgini sık sık hata  veriyor.format attıktan sonra hersey normal iken internetten güncellelme yapınca hata vermeye başlıyor.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
vista home premium servıs pack 1
2,0 ghz 2mb l2 önbellek
4gb ddr3 ram 320 gb dısk

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

loseface
20-07-2009, 19:29   |  #2  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,757 mesaj

tekrardan format atmanızı tavsiye ederim birde Windows 7 kurmanızı öneririm güncelleştirmeleri sallayın windowsu şişirmektenbaşka bir şey yapmıyor sadece sürücüleri güncel tutun tamamdır ki windows7 bunu çok kolay sağlıyor

Süleyman.
20-07-2009, 23:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Diğer tüm güncelleştirmeleri de alın. Sisteminizi SP2'ye yükseltin.

Araçlar > İnternet Seçenekleri > Gelişmiş > Sıfırla. Seçeneği ile tarayıcınızı sıfırlayın. Gereksiz eklentiler var idiyse yeniden kurmayın o eklentileri.

Kapalı Hesap (2197)
22-07-2009, 13:47   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
230 mesaj
Alıntı: loseface  
tekrardan format atmanızı tavsiye ederim birde Windows 7 kurmanızı öneririm güncelleştirmeleri sallayın windowsu şişirmektenbaşka bir şey yapmıyor sadece sürücüleri güncel tutun tamamdır ki windows7 bunu çok kolay sağlı

:=) Windows Update'leri konusunda farklı bir yaklaşım :=) Acaba bu efsaneler hala devam edecek mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi :=) Yamasız bir işletim sistemi, heleki Windows ise nasıl güvenli olabilir ? Güvenliğin açıklarını kapatmak için nasıl bir yol izlenmelidir update lerden başka ? Fikri olan var mı ? :=)

windowsss ;

Update'leri yaptıktan sonra IE yi de yükselttin mi ? Şimdi IE yi yükseltmediysen bu konuda update lerin bir kısmı işine yaramayacaktır. Bence IE8 yükledikten sonra bir dene bakalım. Tabi bilgisayarında güncel bir antivirüs programın da olmalı bunun yanında. Kurduğun Windows CD'si Virüslü de olabilir eğer korsan ise. Saygılarla...