arkadaşlar windows görev çubuğunu nasıl kapatıyoruz ? gizlemekten bahsetmiyorum tamamen kapatmak istiyorum . gizleyince mouse'u en aşağıya indirince yine çıkıyor bir kod felan yokmu kapatmak için ? acil yardımlarınızı bekliyorum .
Windows İle İlgili Çok Büyük Bir Sorun !
OF OF ÇOK BÜYÜK Bİ SORUN MICROSOFT NAPACAK ŞİMDİ MİLYONLARCA WINDOWS KULLANICISI!!!!vara aklımdan geçenleri yzmışşın bende aynısını yazacaktı :D hatta yazıyorum :Dsteve ballmer açtığın konuyu görüp görevini terketti microsoft ta kepenk indirmiş durumda bill geyts den de "daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştık alah önümüzü açık etsin" yorumu geldi
Hackerların bu sorunu görmemeleri lazım (!)
arkadaşlar windows görev çubuğunu nasıl kapatıyoruz ? gizlemekten bahsetmiyorum tamamen kapatmak istiyorum . gizleyince mouse'u en aşağıya indirince yine çıkıyor bir kod felan yokmu kapatmak için ? acil yardımlarınızı bekliyorum .Arkadaş minnacık görev çubuğuyla ne alıp veremediğin var ki??
Alıntı: Mustafa Akın27.09.2011 22:29:35OF OF ÇOK BÜYÜK Bİ SORUN MICROSOFT NAPACAK ŞİMDİ MİLYONLARCA WINDOWS KULLANICISI!!!!vara aklımdan geçenleri yzmışşın bende aynısını yazacaktı :D hatta yazıyorum :D
steve ballmer açtığın konuyu görüp görevini terketti microsoft ta kepenk indirmiş durumda bill geyts den de "daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştık alah önümüzü açık etsin" yorumu geldi
YORUMLAR Mükemmel olmuş +999...
Son Düzenleme: Erdem_Aydın ~ 27 Eylül 2011 23:41
Arkadaş minnacık görev çubuğuyla ne alıp veremediğin var ki??
Yerine ne kullanacaksınız? Eğer bir dock kullanacaksanız dockun kendi ayarlarında bu özellik vardır.
Windowsda görev çubugu zor kapanır.Sen linuxla karıştırdın herhal.
O zaman MS Dos kullan :) hiç bişeyi görmezsin :)