windows live mail açılmıyor

HPQ-User
20-05-2008, 12:07   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

semi86 sormuş:
windows live mail kullanıyordum.çok memnundum.fakat bir süredir açılmıyor. açılıyor diyor fakat açılmıyor.

Windows fotoğraf  galeriside açılmıyor.şöyle bir uyarı çıkıyor "sabit diskinizde yeterli alan olmayabilir veya önemli dosya Windows ta eksik olabilir."
yeterli alan var.ama eksik dosya nedir ne yapmam lazım fikrim yok.

windows media center da açılıyor bir süre sonra durduruldu diyor .

deli olcam ya.hepsinin sebebi aynı diye tahmin ediyorum. ama kaç gündür bulamadım. ne önerirsiniz, yardımcı olun..

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
120 HD 1024MB laptop

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; FunWebProducts; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)

semi86
20-05-2008, 12:36   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

sildiğimi zannetmiyorum çünkü hiç ellemedim.vakit olmuyor zaten.bu sorundan sonra Kaspersky anti virus ile tarattım hiç bir şey çıkmadı. tekrar yukarıda verdiğinizi yüklersem media centerda düzelir mi?

ayrıca adobe flash player yüklü olduğundan bu soruyu göndermemi de engelledi. ve internet explorer durduruldu.sorunu çözmek için uninstall önerdi öyle yaptım.daha önce öyle bir sorun olmamıştı???

sabidik
18-03-2010, 12:13   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

windows live mail kullanıyordum.çok memnundum.fakat bir süredir açılmıyor. açılıyor diyor fakat açılmıyor.

Windows fotoğraf  galeriside açılmıyor.şöyle bir uyarı çıkıyor "sabit diskinizde yeterli alan olmayabilir veya önemli dosya Windows ta eksik olabilir."
yeterli alan var.ama eksik dosya nedir ne yapmam lazım fikrim yok.

windows media center da açılıyor bir süre sonra durduruldu diyor .

deli olcam ya.hepsinin sebebi aynı diye tahmin ediyorum. ama kaç gündür bulamadım. ne önerirsiniz, yardımcı olun..

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows xp

mancukya
19-03-2010, 01:20   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

revo yada windows cleaner tarzi bir yazilimla windows live ile ilgili seyleri kaldirip yeniden kur.
Onun haricinda disklerinide ccleaner ile en alttaki harici hepsini isaretleyip bir temizle bakalim ama durduk yere o disk dolmaz gerci neler yüklü bilemeyiz ama sistem geri yüklemeyide kapatip alan cogaltabilirsin ekstaradan

N-0NE
19-03-2010, 13:39   |  #5  
Yıllanmış Üye
212 mesaj

Hocam program ekle kaldırdan windows live essentials (olması lazım) kaldır de ordan sadece windows live maili işaretle kaldır.

Pc'yi yeniden başlat sonra yeniden msn kurar gibi msn sayfasına gir ve ordan setup dosyasını çek.

Setup dosyasını çalıştırdığında sadece wlmail'i seç ileriye tıkla yüklesin yine eskisi gibi çalışacaktır

Şuanda 3 tane mail hesabım var ve hepsi wlmail.exe'de Gülüş