Windows Live Messenger 8.0.0683.00(En Son Versiyon

ibrahimn
21-04-2006, 15:59   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
391 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Live#65533; Messenger, yeni kuşak MSN Messenger olacak. Messenger'la ilgili olarak önceden hoşunuza giden tüm özellikleri, kişi listenizi, ifadeleri, arkadaşlarınıza metin, ses ve görüntü yoluyla anlık erişiminizi içerdiği gibi, bunlara ek olarak neredeyse sihirli bir el çabukluğuyla belgelere bağlanmanıza ve bunları paylaşmanıza olanak tanıyan yeni yollar da sağlar. Her zamanki gibi, Messenger ücretsiz olarak karşıdan yüklenebilir ve özelliklerinin çoğu kullanılabilir.

Özellikler
# Bildiğiniz tüm göz kırpmalarınızı, ifadelerinizi ve bunlara eklenen yeni birkaç şık göz kırpması ve ifadeyi gönderebilirsiniz.
# Gerçek zamanlı yazılı, görüntülü ve sesli video ve sesli konuşmalar yapabilirsiniz.*
# Paylaşım Klasörleri ile her türlü dosyayı kolayca paylaşabilirsiniz.
# Diğer Messenger kullanıcılarıyla ücretsiz PC'den PC'ye arama yapabilirsiniz.

* Her iki tarafın da uyumlu web kamerası, hoparlör ve mikrofonları olmalıdır.

Sistem Gereksinimleri
# Çoklu ortam bilgisayarı
# Pentium 233 MHz işlemci (500 MHz önerilir)
# Microsoft Windows XP
# En az 128 MB RAM (256 MB önerilir)
# Yükleme için en çok 50 MB, program çalıştırmak için 15 MB sabit disk alanı.
# Varsayılan tarayıcınız farklı bile olsa, bilgisayarınızda Microsoft Internet Explorer sürüm 6 SP1 veya daha ilerisi yüklü olmalıdır.
# En az 800 x 600 ekran çözünürlüğü

Editörden : Karşımızda yepyeni özellikleriyle Windows Live Messenger! MSN Messenger'ın devamı niteliğindeki Windows Live Messenger ile birçok yenilik geliyor. İsterseniz bu yenilikleri inceleyelim...

İlk göze çarpan yenilik, arayüz olsa gerek. Windows Live Messenger'ın MSN Messenger'dan çok farklı bir arayüzü olduğunu göreceksiniz. Arayüz, gereksiz resimlerden ve yazılardan arındırılıp sadeleştirilmiş.

Diğer göze çarpan yenilik ise, çevrimdışı durumundayken anlık ileti yollayabilme. MSN Messenger'da çeşitli programlar ile (MessengerDiscovery vb.) çevrimdışı durumundayken anlık ileti gönderip alabiliyorduk. Windows Live Messenger'da ise artık ek programa gerek kalmadan çevrimdışı olup anlık ileti gönderip alabileceksiniz. Bu özellik, listesindeki kişiler tarafından rahatsız olmamak ve gerektiğinde kendi belirlediği kişiyle konuşmak isteyenler için ideal...

Windows Live Messenger'ı açtığınızda ana pencerenin alt kısmında reklam yerine MSN Video hizmetini göreceksiniz. Bu da yeni sürümle gelen bir yenilik. Bu kısımda çeşitli videolar sırayla geçmekte ve videolar hakkında kısa bilgiler bulunmakta; dilerseniz bu videoları izleyebiliyorsunuz. Videolar isimleri, bilgileri ve küçük bir resmi ile slayt halinde geçiyor; fakat "Geri/İleri" tuşlarıyla slayt halinde geçmesini beklemeyerek kendi isteğinizle videolara gözatabilirsiniz.

Arayüzün rengini mi beğenmediniz? Artık Windows Live Messenger ile hiç sorun değil! Adınızın ve kişisel iletinizin altındaki "boya kutusu" simgesiyle arayüzün rengini değiştirebilirsiniz. Karşınıza birçok renk alternatifi sunuluyor. Kalıp renkler dışında, kendi istediğiniz rengi de seçebilirsiniz. Bu özellik, Windows Live Messenger'ınıza renk katacaktır.

Listenizde çok kişi mi var? Bunca kişi arasından istediğinizi bulamıyor musunuz? Windows Live Messenger, buna da çözüm buluyor. Artık listenizde arama yapabileceksiniz. Ana pencerede arama için ayrılmış olan boşluğa, aramak istediğiniz kişiyi yazdığınızda, karşınıza sonuçlar çıkacak ve böylece listenizdeki bir kişiyi kolayca bulabileceksiniz.

Windows Live Messenger sayesinde dosya paylaşımı da mümkün hale gelmiş. Bir paylaşım klasörü oluşturup, izin verdiğiniz kişilerle bu klasörünüzü paylaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda siz, arkadaşınızın klasöründen dosya innDirip yararlanabiliyorsunuz.

ÖNEMLİ : Windows Live Messenger'a ayrıca kayıt olmanız gerekmektedir. Eğer kayıtlı MSN/Hotmail hesabınız varsa, http://ideas.live.com/signup.asp ... c-8e60-c6313f7ebb73 tıklayarak açılacak sayfadan kullanıcı ve parolanızı giriniz. Karşınıza çıkan Windows Live Messenger sözleşmesini okuyunuz ve "Kabul Ediyorum" butonuna basınız. Bu aşamadan sonra artık Windows Live Messenger'da oturum açabilirsiniz.

Kayıtlı MSN/Hotmail hesabınız yoksa http://ideas.live.com/signup.asp ... c-8e60-c6313f7ebb73 tıklayarak açılacak sayfadan kaydolun ve Windows Live Messenger'ın keyfini çıkarın.

Peki ne değişti derseniz

- İlk giriş ekranı eski görüntüsüne döndü.
- Chat sayfası tamamen yeniden dizayn edildi ..
http://www.mastaline.com/downloa ... 0-MastaLine_com.exe yüklemek için
Reklam Silme Ve Çoklu Oturum Açmak İçin patch

Qann
25-04-2006, 00:36   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006

www.apatch.tk adresinden

aşağıda görüntülenen özelliklere sahip

msn messenger'dan istemediğiniz her şeyi çıkartabileceğiniz,

reklamları kaldırıp çoklu oturum açabileceğiniz, titreşim limitini dahi kaldırabileceğiniz programı indiriniz derim.

V_cenan_L
12-05-2006, 18:32   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

Teşekkürler kardeş...

theironman
12-05-2006, 19:21   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

plus desteği yoksa kullanmam ben ya.

TuncaBozkurt
12-05-2006, 19:34   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

win live messengerın plus desteği yok, birkaç şey dışında 7.5 ten farkı yok.beta olması nedeniyle hackerlar tarafından kolayca girilip bilgisayardaki özel bilgiler çalınabilir.