arkadaşlar bugün her zaman yaptığım gibi bilgisyarımı açtım. msn e girmek için oturum aç a bastım. oturum açıldı. ben de tam kimler var diye bakarken oturum birden kapandı ve bir hat mesajı verdi. aynen kopyalıyorum.
Messenger'ın birden fazla yerde oturum açmanıza izin vermeyen bir sürümünde oturum açtığınızdan buradaki oturumunuz kaptıldı. Yeniden oturum açmak için burayı tıklatın.
dah sonra hatırladım ki aynı mesajı iki gün önce ipod touch ımdan girdiğimde de almıştım. emin olmak için ipodtaki oturumu komple kapadım ama hala aynı mesajı alıyorum. ve şundan da eminim ki başka yerde oturum açtığımda şifremi hiç kaydetmedim ve hp oturum kapattım. bu arada arkadaşlarım bana 2, 3 haftadır abi bütün gün msn desin diyolardı. ben de yok öyle bişey dyordum. acaba biri msn şifremi kırıp msn i mi hackledi. lütfen yardım edin
Not : emin olmak için hemen e maillerime girip şifremi değiştirdim ?
windows live messenger sorunu acil yardım
teşekkürler hemen deniyorum
programla tarattım virüs yok dedi şimdi de çalınan msn i kurtarmaya bakcam. hay allah nasıl oldu acaba. msn imi de öyle herkese vermem
şimdi o msn kurtarm aya baktım da benim şifrem çalınmadı ki oturumu açıyorum, başka yerde açık dye kapatıyor, oysa anladığım kadarıyla çalınan msn i kurtarma konusunda şifreyi kabul etmiyormuş. benim sorunm öyle değil
bir arkadaşınız ya da tanıdığınız şaka yapıyor olabilir , şaka yapmasa da büyük soruna benziyor..
msn de ki bütün herşeyinizi değiştirin..adınızdan tutun , yaşınıza , gizli soru ,,, herşeyi ..
bir de şöle bir seçenek var msn de ..
msn araçlar / seçenekler / oturum aç /
Messenger otun açtığında diğer yerlerde ki oturumu kapat
yanında kutucukta tik varsa kaldırıp , öle dener misiniz ?
dün şifre ve gizli sorumu değiştirdim, buün bişey olmadı daha. eğer bi problem olursa tekrar sorarım. ilginize teşekkürler