arkadaşlar ben windows live messenger programı kullanıyorum açtığımda arkadaşlarımın bazılarında kendiliğinden mesajlar geliyor bu bir virüsmüdürr ne yapabilirim ne zaman açsam mesajlar geliyor
windows live messenger
evet onların pcsine virus bulaşmıs link atıyor öle kesinlikle kabul etme
fakat nasıl kurtulursun her actıgında ya yazı gelen arkadasını engelle :D ya da chip online forum uyeri siz bir sey bulun :D
virüs onlarda çözüm ise iyi bir anti virüs programının linkini onlara gönderip bilgisayarlarını temizlemelerini söylemek :)
gelen lınklere tıkladıysan vırus sanada bulaşmıştır
senin yapman gereken onlara tıklamamak veya önemsiz e aalmak
bence her link geldiğin de linke tıklamadan bu nedir diye bi sor arkadaşına:)
cevrımdışı ıletı olmasın onlarr:D
onlineTRcevrımdışı ıletı olmasın onlarr:olabılır
bende nod 32 programı var halen windows live messenger programı açtığımda arkadaşlarımın adreslerinde kendiliğinden mesajlar geliyor ben yerel disk D kullanıyorum adreslerde mesaj gelince bir kaç tane site isimleri var eğer bunlar virüs ise ne yap mam gerekir tek tek sırasıylan anlatınız acilen yardım
arakdaslarına virüs bulaşmış onlar cevrim içi olamsa bile sen msn her açtıgında sana o ieltiler otomatik oalrak gelecektirr o kısıler enn msn de kayıtlı oldugu sürece arakdaslarını uayarmalısın ve kendilerini msn den sildigini belirtmelisinn sorun yasamamamn için