merhaba.
yeni üyeyim ve bir sorunum vardı. ama nereye yazılacağını bilemedim. yazabileceğim burayı buldum. benim sorunum.windows live messenger ile ilgili. 2009 sürümü berbat. eski sürüm yüklüydü.birgün yeni yükle die uyarı geldi ve yüklemeden de msn açılmadı.şimdi 2009 sürümünü yükledim amaa 1 adres dışında giriş yapmıor.lütfen yardımcı olun.bu sorun benimle alakalı mı genel mi. ve en önemlisi de açıldıktan 10 dk kapanıp tekrar açmam gerekior.
windows live
ilk defa duyuyorum msn'i silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin ...
inan kaç kere silip yükledim bir bilsen?? bikaç arkadaşım da da duydum.açılmıo msn.bana güvenli windows live adresi werirmisin. yoksa bu siteden indireyim mi
Bu sorounu bende yeni duydum. Ama eski sürümü tekrar kullnmak isterseniz . Bunun için
https://www.chip.com.tr/forum/esk ... kullan_t129033.html
bağlantısına
bakmanız ve indirdiğiniz dosyaları anlatıldığı üzere uygulamanızdır...
artı birden çok edresle oturum açmak isterseniz messenger plus
yüklemeniz yeterli
live 2009 10dk. arayla kapatma soroununuz için bi önerim yok...
10 dakikada bir msnden çıkması int kopması ile oLmalı eğer modem iLe aranda cok uzun bir mesafe warsa bu sorunu yaşayabilrsin ...
arkadaşlar internet aktif.amaa bu yeni sürüm msn 1 adres açıo.başka açmıo.artı xp kullanıom.orjin diil.bende orjin görünüm prog. yükledim.mümkün diil msn kullanamıom :(((( eski sürümü kurduğum zaman oturum aç dediğim zaman direk bu sürüm eski yeniyi hemen yükle dio.ve bu açılmayan 2009 sürüm çıkıo.
Dene bakalım
C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyebilirsiniz.Sabah saatlerinde msn 9 u kurmak zorunda kaldim fakat bu yöntemle msn 8.1'i tekrar kullanmaya basladım. Hiçbir problemim yok!
peki bunu yaptıktan sonra 9 mu aktif oluo yoksa 8.1 mi kuracağım ??
arkadaşlar sölenen herşeyi uyguladım.amaa oturum aç dedikten tam 1 dk sona kapanıor. beni delirtti bu msn. lütfen yardımcı olunnnn :(((((((
Arkadaşlar o Kod işe yaramıyor , siZe program'la nası 9.0'dan kurtulucaqınıZı resimLi anlatıcam ve derdiniz kaLmiacak , ben böyLe kurtuLdum..
önceLikLe merhaBa , bu mSn'i kaLdırana kaDar caNım çıktı , acaiP kıL oLdum 9.0'a..
eVet şimdi naSı kaLdıracaqıMısa qeLelim..
önceLikLe prograMımızı indiriyOruz [ Windows Installer Clean Up ]
http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/y8dk3igg/msicuu2.exe.html
1 ) Pro'ya iki kez tıkladık , karşımızda şöyLe bir ekran var.
2 ) Next dedik , Çıkan Pencerede " I accept the Licence Agreement " butonunu aktif edelim , tekrar " neXt " diyeLim.
3 ) Çıkan pencerede " neXt " diyeLim.
<
4 ) Finish'e tıklıyalım , programımız yüklenmiştir.
5 ) Programı kurduktan sonra " C:\Program Files\Windows Installer Clean Up " 'a gelip , programımıza 2 kez tıklayıp açalım.
6 ) Açılan Sayfada " Windows Live " ile ilgili ne varsa tıklıyıp " Remove " butonuna basıp siLelim.. İşimiz bitince " Exit " diyip programı kapatalım.
Evet arkadaşlar işimiz bitmiştir , 9.0'ı kaldırıyoruz böylece..
Msn 8.5 yüklemek içiN ,
http://www.upload.gen.tr/d.php/s ... _Messenger.exe.html
Eski sürüm Msn ininizi 7,5 8,1 8,5(yükseltme uyarisi olmadan kullanin)
tek yapmaniz gereken asagidakini download edip beni oku kismini okumak ve patc i uygulamak
http://rapidshare.com/files/282189158/eski_msn.rar
eskı surumu kullanmak ıstersen cozum bızde mıcrosofta ınat msn 8.5 yukle yada.8.1 eskı surumu yANI
sonraprogram fıles>msn messenger>msnmsgr.exe maus sagıyla tıklaozellıkler tıkla ordan uyumluluk u tıkla acılankututun ustundeuyumluluk modunu ısaretle wın95 ayarını wın 2000 yap tamam de kapatmsnyı acde msn onarılıyor dıcek hemen acılcak bundan sonrada hıcbırsorunsuz eskı surumu kulanabılrısınız ben kullanıyorum
eskı surumu kullanmak ıstersen cozum bızde mıcrosofta ınat msn 8.5 yukle yada.8.1 eskı surumu yANIcevapları okursan onu bende yazdım :)sonraprogram fıles>msn messenger>msnmsgr.exe maus sagıyla tıklaozellıkler tıkla ordan uyumluluk u tıkla acılankututun ustundeuyumluluk modunu ısaretle wın95 ayarını wın 2000 yap tamam de kapatmsnyı acde msn onarılıyor dıcek hemen acılcak bundan sonrada hıcbırsorunsuz eskı surumu kulanabılrısınız ben kullanı