Daha şimdi güncelleştirmeler sonrası Windows Loader ile etkinleştirilmiş Windows 7 yüklü bir bilgisayarda Get Windows 10 uygulamasını gördüm. Korsan kullananlar bildiğim kadarıyla Windows 10'a geçemeyecekti ne oldu da geçiş var?
Windows Loaderli PCde Get Windows 10
win10 yükseltmesi legal yada illegal sistem kullanan her sisteme sunuluyor...sisteminiz legal ise yeni sistemde haliyle lisanslı oluyor...sisteminiz legal değilse yükseltmeyi yine yapıyosunuz ama sistem lisanslı olmuyor.haliyle bazı özellikleri de kullanamıyosunuz...
Loader'lı windows 7'li pc'den, 10' yükseltme yaptım, etkinleştirilmiş göründü. Sonrasında ne olur bilinmez tabii. Nette pek çok kişi de bu şekilde yükseltme yaptığını söylüyor.
Sonrasında uyuz oldum windows 10'na geri döndüm yediye. Bu nedir arkadaş arka planda boyna güncellştirme. Bi bakıyorum pc kasıyor, bi bakıyorum kafasına göre birşeyler indiriyor. Zaten sevmemişim, hadi diyorum alışayım, bi dünya ayar yapıcam da güncelleştirmeleri kapatıcam edicem ne gereği var ya dedim döndüm yediye, oh mis....
Bir laptop var 2006 model onda loaderli 7 var lisanslı olsun diye bir harddisk alıp 10 a geçeceğim ayrıca Windows 10 format cd sindeki sources klasöründeki gatherosstate.exe aracını masaüstüne kopyalayıp ardından yönetici olarak çalıştırınca masaüstünde genuineticket.xml oluşuyorsa lisanslı olarak yükseltme ile 10'a geçilebiliyor.
Bir laptop var 2006 model onda loaderli 7 var lisanslı olsun diye bir harddisk alıp 10 a geçeceğim ayrıca Windows 10 format cd sindeki sources klasöründeki gatherosstate.exe aracını masaüstüne kopyalayıp ardından yönetici olarak çalıştırınca masaüstünde genuineticket.xml oluşuyorsa lisanslı olarak yükseltme ile 10'a geçilebiliyor.Bahsettiğin işlemler lisanslı işletim sistemlerinde yapılıyor ve ancak lisanslı sistem sahibi olanlar bu sayede yükseltme kurulumu ile uğraşmadan direk temiz kurulum ile windows 10 yükleyebiliyorlar.Boşuna uğraşma derim zamanına yazık.(Windows 10 format cd sindeki sources klasöründeki gatherosstate.exe aracını masaüstüne kopyalayıp ardından yönetici olarak çalıştırınca masaüstünde genuineticket.xml oluşuyorsa lisanslı olarak yükseltme ile 10'a geçilebiliyor.)
Bu işlem zaten makinanda bulunan sistemin legal yada illegal olduğunu gösteren belge niteliğinde bi dosyadır.Bu sayede bilgisayarınız Microsoft sunucuları ile bağlantıya geçiyor ve benzersiz kimliğiniz doğrulandığı için hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan Windows 10 etkinleşiveriyor.
Daha geniş bilgi için...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (265573) ~ 19 Ekim 2015 18:24
bahsedilen yöntemle yükseltme kurulumu yapmadan temiz kurulum yapabilirsin...ama dediğim gibi sistem yine lisanslı olmaz.korsan sistem kullanıyosan .xml dosyasının bi faydası yok yani:)
Şu anda korsan kullanılan bir sanal makinede (Windows 7) Windows 10 Pro'ya temiz kurulumla o xml dosyası ile geçmeyi başardım. Pazar günü de Orijinal Windows 8 CSL ile Windows 10'u lisans parası ödemeden dualboot yüklemeyi deneyeceğim inşallah başarılı olurum.
korsan win7...lisanslı win10 mu oldu..?
Teorik olarak böyle bir şey mümkün değil:) dediğin gibiyse Microsoft sunucuları kafayı yemiş:) ilk fırsatta ben de deneyip sonucu yazarım. ama adamlar bu kadar enayi olamaz bence...!!!
öğrenmemiz iyi oldu:) millete haber edelim de bu açıktan faydalansınlar:)
emeğin için teşekkürler...
Bu resim de korsan ile yükseltilmiş Windows'ta güncelleme olmaz ve defender çalışmaz diyenlere gelsin:
http://hizliresim.com/jjQGQD
Arkadaşlar Windows 8 CSL (Lisanslı, orijinal) ile Windows 10 Home SL (yine lisanslı, orijinal) ile DualBoot yapmayı başardım. Windows sorunsuzca etkinleşiyor. http://10.enpedi.com/2015/09/yuk ... #comment-2338943747
http://hizliresim.com/48QQm4