yeni bir sony kamera aldım.pc ye taktım cd sinden kurdum ama ilk takıp yüklerken kamerayı ürün programı windows logosu tarafından desteklenmiyor diye bir yazı çıktı.bu sorunu nasıl çözebilirim ? (cd nin arkasında windows xp home edition ı desteklediği yazıyor )
windows logosu
Program bilgisayarınıza kuruldumu? Kurulduysa Win. Logo desteğini boşverin. Kurulmadıysa .NetFramework sürümüne bakın. Güncellerseniz sorun ortadan kalkar sanırım.
desteklenmiyor yazısı önemli değildir,kurulum gerçekleştiyse bir problem çıkmaz.
eğer yüklendiyse sorun yok.yüklenmediyse bilgisayarım-özellikler-donanım-sürücü imzalama bölümüne gel gerçekleştirmek istediğin eylemlerden yoksayı işaretle.
imzalama bölümünü kaldırım kurdum ama yinede kamerayı görmüyor,usb ye takıp çıkardığımda kamerayı ses geliyor ama kendisi ortada yok
Kurduğun sürücülerin XP sürücüsü olduğundan emin misin ?
Sürücüleri birde internetten indirerek kurmayı deneyebilirsiniz.
Eğer sürücüler doğruysa çalışması lazım. Aksi halde kamerada bir sorun var demektir.
Kolay gelsin...
nerden test ettin peki?msnden test ettiysen kameranı msne göstermemiş olabilirsin.bilgisayarıma gir orda kamera olacak.ordan test et bide.ine olmuyorsa ahmetalinin dediği gibi sürücüleri güncellle.
bu kamera web-cam değil video kamera çektiklerimi kasetinden usb girişiyle pc ye aktarmak istedim sürücüsünü yükledim olmadı nettede araştırdım sürücüsünü bulamadım başka modeli sony dcr-hc 45e .
anladım.o zmn bağlantılarda bir sorun olabilir.çünkü sesi gönderebiliyor ama görüntüyü gönderemiyor.başka çalışan bir jackle densene
tüm usb girişlerinde denedim kendi diz üstümde de denedim aynı durum