windows Media Player 11 deki parçalar kitaplıktan silinmiyor.
dosyada konumundan sildim ama şarkının bilgileri hala kitaplıkta görünüyor...
nasıl temizleyecem sildiğim parça bilgilerini???
bir bilginiz var mı????
windows Media Player 11 deki parçalar kitaplıktan silinmiyor.
dosyada konumundan sildim ama şarkının bilgileri hala kitaplıkta görünüyor...
nasıl temizleyecem sildiğim parça bilgilerini???
bir bilginiz var mı????
kitaplıkta hangi parcaysa albüm resminin üzerine gelip sağ tıklayıp silebilirsin bunu denedinmi
tabiki denedim...
ama sil tıklıyorum hiç bişey olmuyor silmiyor ne iş anlamadım. şarkıyı bilgisayardan sldim geri dönüşüm kutusundan sildim bilgileri hala duruyor sil diyorum silmiyor
anlamadım niye böyle oldu... :(
araclar secenekler Gizlilikten gecmisi sil yaptin mi hic
evet onuda denedim.
acaba media player bozuldumu???
ama sadece 1 klasördeki dosyalarda böyle yapıyo
en son eklediğim klasör bu.
belki sorun klasördedir diye şarkıları yeni bir klasöre taşıdım değişen bişey olmadı...
dosya konumundan sildim demiştin ya ilk önce kitaplıktan silmeye çalıştınmı şöyle secenek sunması lazım kitaplıktan sil kitaplıktan ve bilgisayarımdan sil
şöyle yaptım ;
wmp da şarkıya sağ tıkladım. ssil dedim sonra bilgisayarımdan sildedim. şarkı geri dönüşüm kutusunda göründü ama bilgileri silinmedi.
başka bir şarkıyıda klasördeki yerinden sildim. kitaplıkta sağ tıkladım sil dedim iletişim kutusu hiç görünmedi(not bu pencereyi bir kez daha gösterme seçeneğinde tik atmadım.)
bu parçaların (silinmeyen parçaların) ortak noktası aynı klasörde kayıtlı olmasıdır.
arkadasım yapman gerkenı soylım sana,
ben vista kullanıyorum xp de farklı olabılır bilgisayar a gir, yerel disk sonra kullanıcılar (sen document and settings) ordan kullanıcı adına gir, AppData ya girdikten sonra local settings,microsoft, media player (bu sırayı ızle, sonra ordakı CurrentDatabase_360 ve wmp folder ısımlı doyalrı sıl ıste bu kadar
bide appdata gozukmuyosa belgelerım de yukardakı araclar kutusundan klasor seceneklerı sonra gizli dosyaları goster i isaretle , app data gıbı gızlı dosyalarda gozukur
dılerm yardım edebılmısımdır