WINDOWS MEDIA PLAYER 11
Ne kadar güzel olsa da ben BETAlara tövbeli olduğum için full sürümünü bekleyeceğim make-believe..
Sağol paylaştığın için..
MP10'un vista efektleriyle süslenmiş hali. Görüntü çok güzel. Geçiş efektleri muhteşem. MP10'da olan her şey daha da görsellik öne çıkarılarak geliştirilmiş.
bende full surumunu beklıcem.paylasım ıcın saol
aynı quicktime olmuş kimse inkar etmesin
vista ile beraber kullandımbaya bi şekil duruyor valla
ama pek bi özelliği yok quicktime olmuş şekil olarak saydam olmuş o kadar
Mdgaynı quicktime olmuş kimse inkar etmesinYa arkadaşlar ben gecenlerde 1.5 gblik bir vista download linki buldum sizce ne iştri.Bu vista piyasaya cıktı mı?
vista ile beraber kullandımbaya bi şekil duruyor valla
ama pek bi özelliği yok quicktime olmuş şekil olarak saydam olmuş o
ufuksYa arkadaşlar ben gecenlerde 1.5 gblik bir vista download linki buldum sizce ne iştri.Bu vista piyasaya cıktı mı?Yok bildiğim kadarıyla vista daha çıkmadı, ve ben de bu vista patch i indirmedim ama XP için sadece görümünü vistaya benzeten bir eklenti olamsı gerek
beta2 çıktı
ultimate edition var torrentlerde
Çoğu kullanıcı bu media player 11'i kuramayacak, GENIUE özelliği sayesinde; yani orjinal yazılım olayı. IE 7 gibi.
Evet haklısın Raziel, bu Geniue çok can sıkıcı bi şey :) İE 7 de karşıam çıktı ve şimdide Media player 11 de herşeyin bir çaresi var ama (*.dll) , denedim bende bu media player ı , yediği ram media palyer 10 dan baktığım kadarıyla farksız geldi, görsellik çok olmuş, arkadaşın dediği gibide quick time benzemiş,ilk budluğum eksiklik parçarın adını sanını şimdi yürütülüyor listesindeyken editleyememek, Bir şey dikkatinizi çekti mi ? açı kaynak kod a olan ilgi ve kullanıcların çoğunluğunun kullandığı programlar firefox quixk time pe kaçı akynak sayılamz ama gende linux larda tercih ediliyor, microsoft un bir gerek İE 7 de olsun gerek bu media player da bir benzeme söz konusu, bence microsoft bunu yaparak açı kakynak ta bazı şeyleri satın almaktan beter ediyor...
ehehe bizim mesajlar forumun ticari ve kurumsal olmasından dolayı uçmuş ama olsun fark etmez neyse ben herhangi bi sorun yaşamadım sözde xp zamanındada kimse korsan kuramayacaktı vs..... sürekli yeni bir sistem çıkartırlar en geç 1 ay sonrada çözümünü
sıkmayın canınızı konuya birde şu yönden bakın dünyanın kaçta kaçı lisanslı microsoft ürünü kullanıyor buna karşın bill gates fazla fazla zengin birde düşünün herkezde lisans var :D