arkadaşlar ben xp kullanırkan movie marker da kendım sesli kayıt yapabılıyordum,ama vista kullanmaya başladıgım zaman movie marker da kayıt yapamadım,yani vistada bu özellik kaldırıldımı yoksa ben mi bulamadım bilmiyorum,bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler
Windows Movie Marker
Bu vistanın karışık olduğundan kaynaklanan bişi aslında var . şimdi bulabilmen için izlemen gerek yolları soyluyorum . öncelikle başlat menüsünü klasik halden çıkar. normal başlat menüsünü kullan . ve vistanın bi özelliği aramalardakı indexleme özelliğidir. şimdi orda bi arama özelliği gözükücek ona tıkla oraya movie maker yazarsan ulaşabilceksin yada bu linki indirip kur. http://www.microsoft.com/downloa ... 9d-068fc0f80cfc&displaylang=en
dostum beni yanlış anlamışsın ben movie marker ı programını bulamadım demedim programı buldum programı açtım,ama xp kullanırken kayıt yapabılıyordum ama vistada movie marker programında kayıt yapamadım yani onu bulamadım program içinde
hımm sorununu şimdi daha iyi anladım . üzgünüm ama okadar detaylı wista kullanıcısı değilm ve diğer laptoptan bakıyorum. değişik bi hata alıyorum
şuan microsoft dan indirebileceğin bir movie maker var zaten birde msn nin yanında gelen windows live movie maker da var 2 tane movie maker var
peki ben hangisinde kayıt yapabılırım ?