MERVE sormuş:
BİLGİSAYAR DONANIMI
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
BOZULUNCA NE YAPARIZ
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
MERVE sormuş:
BİLGİSAYAR DONANIMI
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
BOZULUNCA NE YAPARIZ
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
Duruma bağlı neyin hata verdiğini yazın ... bozuluncada haliyle teknik servise götürürsünüz ya da bilgisayardan anlıyorsanız kendi çabalarınızla düzeltirsiniz
ayrıca :D sorun nedir acaba??? biraz daha açık yazın lütfen
Windows adı üstünde bir penceredir.Yani bilgisayarın ruhudur.Ruh olmayınca beden bir işe yaramaz.Bilgisayarın donanımını bir beden windows yani aslında işletim sistemidirki onuda bir ruh olarak görelim.Aslında bu soru şu şekilde olmalıydı ''İşletim sistemi nedir'' Windows sonuçta bir marka ama hizmet amacı işletim sistemidir.Türkçe karşılığıda pencerem dir.Sanırım soruya doğru yanıt verdim
:D soru şu :bilgisayar donanımı ,sistem özellikleri: bozulunca ne yaparız konu:windows nedir?
ahiret sorusu gibi ...
[ALINTI] Türkçe karşılığıda pencerem dir [/ALINTI]
pencereler olmasın
_cypher_[ALINTI] Türkçe karşılığıda pencerem dir [/ALINTI]haklısın ben yanlış yazmışım.pencereler olmasın
Geyiği bırakalım nasıl yardım edicez
Yardım edilmiş zaten arkadaşım.Bize windows nedir demiş.Bunun cevabıda yukarda tarafımdan verilmiş.Windows bir işletim sistemidir ve dünyadaki en popüler işletim sistemidir.Başka türlü bunun cevabı olmaz ama işletim sistemi nedir deseydi o zaman daha detaylı bir yardım metni hazırlardık.
Dur ya geyik yapacak konuyu bulmuşuz.
En kaliteli Windows FıratPen; Hiç bir zaman çökmez Fırat bu abii
Ha Windows mu: http://www.atabb.com/windows/777594-microsoft-windows-nedir.html
Googlede uzun süren çalışmalar sonucunda buldum. (search?q=windows+nedir)
Başka isim bulun pencere modeline :=) Fırat benim ismim
pencereden fırLatman için adını windows koymuşlar :D:D:D EGEPENden fırlat :D
cok kızdın gozunu kararttın atcan makineyi pencereden ama sıgmıyo yada atmaaya kıyamıosun o zmn kendini at temiz cozum
windows bence bir ülkenin kendi kendini yönetebilme şeklidir.
saygılar...
windows bence kullandıkca yavaşlayan ve sıkıntı çıkartan bi yaşam tarzıdır.
windows bence sen gidicen herşey sana benzicek
böyle bir soruya anca ''tamirciye götürcen'' diye cevap verilir.. :)
Ben önerdiğimde suç oldu :D :D
ciddiyetmi ozaman ben yokum artık :P
işletim sistemi windows çöktüğünde ilk olarak verileri kurtarmaya çalışırız, daha sonradan c: ye format atarak tekrardan işletim sistemini yükleriz.bunu yaparkende hdd nin sata driver isteyip istemedini dikkat ederiz diğer donanımların driverlerınıda temin edip işletim sistemini sorunuzuzca kurarız. geriye yüklenmesi gereken programlar kalır. ofis gibi antivirüs programı gibi onlardıa yükler cillop gibi sıfırdan bilgisayarı veririz. sonrada bikaç uyarıda bulunuruz(bilmediğin yerlere girme windows klosöründen bişiler silme her sitede dolaşma gibi..) okadar.
Bozulunca genelde insanlar tamirceye götürmeye tercih ederler.Windows un türkçe'si pencerelerdir.bunu ismi almasının sebebi ise pencere yöneticisine sahip olmasıdır.Pc de pencere o açtığın programların seninle iletişim kurdukları yer olarakta görülebilir.windows bir işletim sistemidir.Dünyada çok tutuluyor.