Windows Phone 7 mi, IPhone 4 mü, Android mi daha iyi. Ankette oy kullanirsanız ve hangi sistemi neden sectiginizi yazarsaniz sevinirim.
Windows Phone 7 mi, IPhone 4 mü, Android mi?
Bana kalırsa hızlı ve stabil çalışan en iyisidir. Bunun yanındada kulanım kolaylığı ve güvenliği...
Örneğin iPhne 4 demişsiniz yani ios işletim sistemi... Mesaj gelince menüde dikdörtgen içinde gelen mesaj gözüküyor. Özel bir mesaj bekliyorsanız mesajınızın özelliği kalmıyor. Topluma açık mesaj oluyor. Sırf bu yüzden iPhone almayı aklımdan sildim. (kapatma yolu varsa söyleyin)
Bunun dışında Windows 7 yeni çıktı. Açıkcası çok kötü yorumlar gelmedi.
Android işletim sistemi herkesi kendine hayran bıraktı diyebilirim. Hızlı ve pratik ama şunu unutmayalım en fazla 20dklık bir deneyimden sonra mutlaka alışılır.
Windows 7yi denemedim ama hızlı ve hatasız bir işletim sistemi diyorsanız iPhone 4te bulunan IOS derim.
Kulanıcı yorumlarıda önemli dediğiniz gibi ama en önemlisi kendiniz kullanmanızdır şahsen :)
Ben BADA yerine Symbian ^3'ü tercih ederim mesela.. Tercih meselesi ama verdiğiniz işletim sistemleri arasındaki en iyisi IOS fakat Android'e uygulama sayısı giderek artıyor. Windows 7'de henüz bir uygulama yok diye biliyorum. Ama mutlaka gelişecektir.
Grafik derken ?
Örneğin N8 iyi bir telefon ama Symbian hantal olduğu için telefonun adını lekeliyor. En hızlısı bence IOS fakat o mesaj sorunu yüsünden kullanmak istemiyorum. Ayrıca mesaj yazmada var. Yinede en pratiği şahsen Symbian şimdilik...
IOS 4.
Keşke BADA OS u da koysaydınız :S
Ama yinede IOS derdim çünkü daha iyi :D
bende android'den yanayım, iOS'un mükemmelliğinin altında yatan sebep donanıma uygun olarak aynı şekilde geliştirilmesi. o yüzden takır takır çalışıyor, ama kendi kafasına göre çalışıyor. apple'ın koyduğu bir kuralı siz değiştiremezsiniz, telefondan başka bir telefona veya aygıta müzik atamazsınız, bluetooth'u sade kulaklık için kullanabilir bilgisayardan bişey atmak için itunes denen zımbırtıyla uğraşırsınız, arabirimler-kişiselleştirmeler yok denecek kadar az. apple'ın birleşimi mükemmel donanım + kısıtlı ama nerdeyse hatasız yazılım ile her sene göz boyamakta :)
ondan öte android birçok donanım için farklı geliştirildiğinden her telefonda aynı olmayabiliyor ama oda son üretici firmanın suçu. google, çekirdeği gayet güzel ve hızlı bir şekilde geliştirip yayınlıyor sürekli, ayrıca daha sonraki ufak tefek yazılım güncelleştirmeleride yine google tarafından yükleniyor telefona otomatik. özelleştirme, kişisel kullanım, zevke göre yapılandırmada zaten android'den ötesi yok...