Windows safe (güvenli kip) mode açılışı

HPQ-User
18-08-2008, 18:33   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

clairvoyant sormuş:
Bilgisayarımı açtığım yani power düğmesine bastığım zaman bios ekranına girmeden direkt olarak windows xp yüklenmeden önce f8 tuşuna bastığımda çıkan menuden Güvenli Kip seçtiğimde ve bilgisayarın güvenli kipe girmesi için yüklemeye başladığı dosya listesini aşağı doğru akarken belli bir süre sonra bilgisayar günveli kipte açılmadan otomatik olarak her seferinde yeniden başlatıyor kendisini. güvenli kipte bilgisayarı açamıyorum. liste yükleniyor tam biticekken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. bilgisayarımı güvenli kipte taratmak ve bazı zararlılardan temizlemek istiyorum. bu yuzden güvenli kipe ihtiyacım var. acaba ne yapmalıyım bu sorunu çözebilmek için ?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel Pentium D E2180 2.00 GHz İşlemci
Ati Radeon HD 2400 Pro Ekran Kartı
Hitachi 250gb Sata HDD
MSI 945GCM-F V2.0 Anakart
Realtek 7 kanallı bütünleşik ses kartı.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.2)

LYDER
18-08-2008, 18:35   |  #2  
LYDER avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
733 mesaj

bazı anakartlarda f8 bazılarında f12 olabılır ılk basta pcyı normal acıp guvenlık taramasından gecırdıkten sonra yenıden baslatıp f8 ı denersenız olur umarım bızı bılgılendırırsenız memnun olurum ıyı gunler

eolos
18-08-2008, 19:09   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,036 mesaj

ozman normal acın daha sonra virus taraması daha sonra güvenli kip ten tekrar deneyin yada acılısata f8 e batıktan sonra gelen en son ayarlarım ısmına tıkla düzelebilir