Windows Seven Black Nedir?

LabLub
13-08-2010, 17:33   |  #1  
LabLub avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
144 mesaj

Arkadaşlar merhaba hayırlı Ramazanlar cümleten.Arkadaşlar nette dolaşırken hep Windows Seven Black diye bir şey görüyorum nedir bu Windows Seven Black? Tema mı?Yoksa ayrı bir işletim sistemi mi?Türkçesi var mı?Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim.

bybarut
13-08-2010, 17:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
938 mesaj

Büyük ihtimalle modifiye edilmiş yani oynanmış işletim sistemi gibi duruyor.

yunus1476
13-08-2010, 18:16   |  #3  
yunus1476 avatarı
Üye
97 mesaj

bybarut doru sölüo modifiye win7 bu

Batuhan Karsan 26
13-08-2010, 20:10   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

Entegre yaparak yeni ad uyduruyorlar.Yani WIN 7 Siyah teması

LabLub
14-08-2010, 01:52   |  #5  
LabLub avatarı
OP Yıllanmış Üye
144 mesaj

Güzel bir tema mı peki? Yani windows kendisi mi üretmiş?

OSMAN BAĞÇEVAN
14-08-2010, 02:21   |  #6  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

Windows'un ürettiği temalarda sadece arka plan ve renkler değişiyor..Yani bunu çok basit şekilde siz de yapabilirsiniz..

Bunların yaptığı tema Windows'un bazı .DLL uzantılı dosyalarını değiştiriyorlar..Yani mesela ''imageres.dll'' adlı dosyanın içinde ki Bilgisayarım'ın ikonunu alıp , kendi yaptığı Bilgisayarım ikonuyla yer değiştiyor ve sonrada dll dosyasını değiştiriyor..Sana diyor ki ''Al , indir , uğraşmadan kullan''
Süper müper derler güzel bi slogan bulurlar..

Arka planda ise virüsler,trojenler hem işletim sisteminde hemde işletim sisteminden sonra yüklenen programda olur..

Sizin yapmanız gereken,farklı sitelerden yada Chip'in Windows 7 Temaları forumundan temaları indirip yüklemeniz yeterlidir..
En garantilisi bu dur..

Babamın oğlu olsa,kendi yaptığım emeği(yaklaşık 400 ikon ve tema) ona hiç bir ücret almadan hiç bir çıkarım olmadan vermem..Al bedavaya indir demem..
Onlar öyle yapıyor gözüküyor ama öyle yapmıyor..

S.W.A.T
14-08-2010, 02:32   |  #7  
S.W.A.T avatarı
Yıllanmış Üye
1,872 mesaj
Alıntı: OSMAN BAĞÇEVAN  
Windows'un ürettiği temalarda sadece arka plan ve renkler değişiyor..Yani bunu çok basit şekilde siz de yapabilirsiniz..

Bunların yaptığı tema Windows'un bazı .DLL uzantılı dosyalarını değiştiriyorlar..Yani mesela ''imageres.dll'' adlı dosyanın içinde ki Bilgisayarım'ın ikonunu alıp , kendi yaptığı Bilgisayarım ikonuyla yer değiştiyor ve sonrada dll dosyasını değiştiriyor..Sana diyor ki ''Al , indir , uğraşmadan kullan''

Arka planda ise virüsler,trojenler hem işletim sisteminde hemde işletim sisteminden sonra yüklenen programda olur..

Sizin yapmanız gereken,farklı sitelerden yada Chip'in Windows 7 Temaları forumundan temaları indirip yüklemeniz yeterlidir..
En garantilisi bu dur..

Babamın oğlu olsa,kendi yaptığım emeği(yaklaşık 400 ikon ve tema) ona hiç bir ücret almadan hiç bir çıkarım olmadan vermem..Al bedavaya indir demem..

yerinde bir açıklama olmuş

PCKoLiK BeRKaY
14-08-2010, 12:45   |  #8  
PCKoLiK BeRKaY avatarı
Yıllanmış Üye
542 mesaj

Tabiki de modifiye .

LooneLyTunes
16-08-2010, 22:27   |  #9  
Yıllanmış Üye
343 mesaj

Modifeye Hayır (:

HK-G3
16-08-2010, 23:40   |  #10  
Yıllanmış Üye
106 mesaj
Alıntı: OSMAN BAĞÇEVAN  

En garantilisi bu dur..

doğru söze ne denir ?

LabLub
18-08-2010, 19:59   |  #11  
LabLub avatarı
OP Yıllanmış Üye
144 mesaj

doğru söz denir [: ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.